Na te trendi kose oblačil je treba čakati v vrsti!

22. maj 2019

Na te trendi kose oblačil je treba čakati v vrsti!

22. maj 2019

Na seznamu čakanja so se znašli najbolj priljubljeni ‘it’ modni kosi fashionist, ki zaradi ogromnega povpraševanja v trenutku izginejo s prodajnih polic!

Poudarki modnih kolekcij za pomlad-poletje 2019 so zanimiva paleta barv in vzorcev, v ospredju so zlasti nevtralni zemeljski odtenki, lahkotni materiali, ter tudi zanimive teksture tkanin.

Aktualni trendi so med nas prinesli tudi nekaj res vpadljivih modnih ‘it’ kosov oblačil ter modnih dodatkov, od ženstvenih oblek s cvetličnimi potiski in francoskim šarmom, do intrigantne preprostosti minimalizma, ki se po nekaj sezonah spet vrača na ulice. Določena oblačila in modni dodatki so takoj po prihodu na police modnih trgovin in na njihov splet postali absolutni favoriti sezone med fashionistami.

@wethepeoplestyle

Najbolj priljubljene kose razprodajo v dnevu, dveh, zato je zanimanje zanje le še večje. Zato vse več blagovnih znamk ponuja strankam možnost, da se vpišejo na čakalni seznam, o prihodu njihovega ‘it’ kosa v trgovino pa jih obvestijo na pametni telefon. Seveda se je treba na obvestilo odzvati v kar se da najkrajšem času, sicer vas spet prehitijo druge interesentke. Najboljši (kosi) pač nikogar ne čakajo!

@icovetthee

Kaj je skrivnost teh ‘it’ kosov, za katerimi se vlečejo dolge čakalne vrste? Ena od njihovih značilnosti je vsestranski značaj, ki omogoča enostavno nošenje izbranega oblačila in raznovrstno kombiniranje z ostalimi kosi garderobe ter dodatki. Tako brez truda ustvarite nadvse vpadljiv styling, ki požanje občudovanje tako na ulici, kot na Instagramu.

krilo Sézane, kolekcija pomlad-poletje 2019

Za katere kose oblačil in modne dodatke se vam splača vpisati na čakalni seznam? V spodnjih fotogalerijah predstavljamo ‘it’ kose iz pomladnih kolekcij francoskih modnih znamk Sézane in Rouje ter izbrane kose iz sedaj verjetno najbolj priljubljene high street kolekcije sezone, to je H&M Conscious Exclusive, ki si jih želijo modna dekleta.

# SÉZANE

# H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE

# ROUJE

D. S.

Foto: Instagram, H&M, Rouje, Sézane

Style. Več novic

New Report

Close