Na TikToku zaradi lepote uničujejo ta produkt!

13. november 2022

Na TikToku zaradi lepote uničujejo ta produkt!

13. november 2022
Foto: Profimedia

Uporabniki Tik Toka so eksperti za nove iznajdbe v svetu lepote in mode. Tokrat so se odločili, da bodo uničevali bronzer.

Kremna tekstura ličil, predvsem bonzerja, postaja vse bolj priljubljena. Kremna ličila hkrati nahranijo kožo in dosežejo dovršen videz, ki si ga želimo, kremen bronzer pa je produkt, ki se zlije s teksturo kože, zato je odličen za naraven videz, ki je trenutno tako priljubljen pri Gen Z.

Kot vedno je lepotna skupnost na TikToku našla popoln trik, s katerim lahko vsak puder spremenite v kremo. Predstavljamo trik, s katerim boste vaš odsluženi bronzer zlahka spremenili v izjemen kremast bronzer, ki bo dolgo obstojen.

Bronzer, ki vam več ne služi

Za ta TikTok trik potrebujete le dve sestavini. Bronzer, ki je pri koncu in svoj najljubši vlažilni ali hranilni tonik. V posodico z bronzerjem napršite nekaj tonerja, nato pa vzemite čopič (najboljši je čopič z gosto krtačo) in pigment ter tonik dobro premešajte, dokler ne nastane enotna kremasta masa.

@mireyarios OMG 😱 #bronzerhack #contourhack #contourhacks #nars #bronzer #tiktokmademe #tiktokmademetryit #tiktokmademedoit #tiktokmademebuyit #tiktokmademebuythis @Sydney Morgan ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

To bo trajalo kar nekaj časa, saj se mora pigment najprej stopiti in nato ponovno zmešati v kompaktno bonzer kremo. Ko zmešate ves pigment bronzerja s tonikom, priporočamo, da novonastali kremasti bronzer pustite, da se nekoliko posuši in da odvečna voda izhlapi.

Zdaj smo pripravljeni na uporabo novega DIY kremnega bronzerja, ki bo kožo zahvaljujoč dodatku tonika hkrati nahranil. Za dolgotrajno obstojnost pa ni slaba ideja dodati tudi malo pršila za utrjevanje, da dobite večnamenski bronzer.

In to je to. Vaš novi kremni bronzer TikTok DIY je pripravljen za uporabo. Sedaj imate preprost in iznajdljiv način, da bronzer resnično porabite do konca, preden ga zavržete. Lahko ga uporabite za senčenje ali dodajanje topline obrazu s teksturo.

Na ta način dobimo lep videz, ki bo poudaril in sodeloval s teksturo kože, brez mokastega videza.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close