Na Zlatih globusih tokrat moški zasenčili ženske!

11. januar 2023

Na Zlatih globusih tokrat moški zasenčili ženske!

11. januar 2023
Foto: Profimedia

Zlati globusi so nazaj — in z njimi ves glamur, ki smo ga že zelo pogrešali! Največje hollywoodske zvezde so se sinoči zbrale v Beverly Hillsu in poskrbele za kar nekaj odmevnih videzov.

Verjeli ali ne, a tokrat so na rdeči preprogi, bolj kot ženske, izstopali moški! Poglejmo, kdo je najbolj navdušil.

Na rdeči preprogi je očaral 30-letni igralec iz Top Guna Danny Ramirez, ki je imel oblečeno klasično črno obleko z metuljčkom znamke Saint Laurent, piko na i pa so opravi dodali izstopajoči lakasti čevlji z zaponko.

Danny Ramirez (Foto: Profimedia)

Za njim ni zaostajal niti Matt Bomer v zelo podobni opravi – večna moška klasika, s katero ni mogoče zgrešiti!

Matt Bomer (Foto: Profimedia)

Pozornost je vzbujal tudi Austin Butler, ki si je s svojo neverjetno igro v filmu Elvis prislužil nagrado za najboljšega dramskega igralca. Na rdeči preprogi je navdušil s klasično moško obleko, ki ji je dodal suknjič z dvorednim zapiranjem in širšo fazono, videz pa popestril z nekaj prstani in zapeljivim pogledom.

Austin Butler (Foto: Profimedia)

Podobno je tisti večer razmišljal simpatični malezijsko-britanski igralec in voditelj Henry Golding, ki se je odločil za izredno trendovski žametni suknjič s satenasto fazono.

Henry Golding (Foto: Profimedia)

Poglejmo še ženske. Od njih je redakcijo Style.Over.Net najbolj navdušila Jessica Chastain v prekrasni kristalni obleki Oscarja de la Rente, ki je bila videti kot glamurozna pajkova mreža. K njej je dodala ravno pravo dozo nakita in si spela lase, da je njena sijajna oprava res prišla v ospredje.

Jessica Chastain (Foto: Profimedia)

V žametni Valentinovi kreaciji se je po rdeči preprogi sprehodila Selena Gomez. Čeprav nam je njena obleka všeč, mislimo, da bi bila bolje videti na kakšni drugi igralki. Ne vemo, ali je kriva njena frizura ali poza, vendar oprava na njej enostavno ne zaživi v vsem svojem sijaju.

Selena Gomez (Foto: Profimedia)

Z živahno rdečo opravo je zapeljevala Lily James, ki je bila za vlogo Pamele Anderson nominirana za najboljšo igralko v kratki TV seriji, a je domov odšla praznih rok. Kljub temu, da smo njeni veliki oboževalci, nas s svojo modno izbiro ni prepričala. Kreacija, ki nosi podpis Atelier Versace, je bila videti kot prevelika zmečkana odeja.

Lily James (Foto: Profimedia)

Zlatih Globusov se je udeležila tudi noseča Jennifer Garner, ki se je odločila za enostavno temno zeleno obleko s črnimi pentljami na ramenih, ki jih je vlekla za sabo. Klasična eleganca z nepričakovanim detajlom.

Hilary Swank (Foto: Profimedia)

Jennifer Coolidge, ki je prejela nagrado za najboljšo stransko igralko v seriji Beli lotos in bila s svojim duhovitim zahvalnim govorom deležna stoječih ovacij, se je odločila za večno klasiko – črnino z bleščicami. Dolga, ozka obleka, je poudarjala njene obline in nas navdajala z duhom starega hollywoodskega glamurja.

Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia)

Mlada nadobudna igralka Jenna Ortega, ki navdušuje v seriji Wednesday, se je odločila za peščeno, plapolajočo Guccijevo kreacijo, ki ji je dodala precejšnjo mero srebrnega nakita. Zelo trendi, a še vedno dovolj mladostno, kljub temu pa ne dovolj posebno, da bi se nam s svojim videzom zasidrala v spomin.

Jenna Ortega (Foto: Profimedia)

Seveda na dogodku nista manjkala niti slavna starša Rihanna in ASAP Rocky, ki sta si na rdeči preprogi delila romantične poglede in bila videti izredno zaljubljena. Rihanna je nosila črno kreacijo znamke Schiaparelli z žametnim ogrinjalom in rokavicami, ki je precej poudarjala njen dekolte. Videz je dopolnila s Cartierjevim nakitom in nevsakdanjo frizuro.

A$AP Rocky in Rihanna (Foto: Profimedia)

Pevka, ki je 13. maja lani rodila sina, sicer zadnje mesece veliko vadi za svoj nastop na Superbowlu, ki se bo zgodil 12. februarja. Nas prav zanima, s kakšnimi ekscentričnimi outfiti nam bo postregla tam!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close