“Nadomestno mamo je izbrala, ker ni hotela obremeniti svojega telesa”

21. julij 2022

“Nadomestno mamo je izbrala, ker ni hotela obremeniti svojega telesa”

21. julij 2022
Foto: Profimedia

Vir blizu Khloe Kardashian, ki pričakuje drugega otroka, je razkril, zakaj se je tokrat odločila za nadomestno materinstvo.

Khloe Kardashian je pretekli teden potrdila, da z nekdanjim izbrancem in očetom njene hčerke Tristanom Thompsonom pričakuje drugega otroka. Že takoj je tudi razkrila, da bo tokratni naraščaj prišel s pomočjo nadomestne matere, zdaj pa vir blizu nje razkriva, zakaj se je tako odločila.

Glavni razlog je povsem zdravstvene narave, saj je zvezdnica pred prvo nosečnostjo prestala marsikaj: preden je zanosila s True, je šla na tri postopke umetne oploditve in prav noben se ni obnesel. Poleg tega je morala opustiti možnost oploditve z jajčeci, ki jih je nekoč zamrznila, saj so zdravniki dejali, da ne bodo zdržali postopka oploditve.

Kasneje ji je končno uspelo zanositi, a je bila tako pod stresom, da je z oznanitvijo, da s Tristanom pričakujeta, čakala kar šest mesecev.

Khloe in True (Foto: Profimedia)

Jo skrbi za telo, ki je njen vir zaslužka?

Resničnostna zvezdnica je zato v drugo raje poiskala pomoč nadomestne matere, čeprav vir pravi, da težka prva nosečnost ni bila edini razlog za to. Namiguje, da Khloe ni hotela “obremeniti svojega telesa” tudi zato, ker je njeno telo vir zaslužka.

“Kim in Khloe sta se na začetku leta dogovorili, da bosta dali vse od sebe, da prideta v najboljšo možno formo. Med njima postaja precej tekmovalno – oba sta nenehno v telovadnici in vsak mesec za svoj videz zapravita na tisoče dolarjev. Živita za to, da vidita, da ju ljudje gledajo z občudovanjem in zavistjo kamorkoli prideta.”

S sestro Kim menda tekmujeta, katera bo bolj v formi. (Foto: Profimedia)

Kdaj točno bosta Khloe in Tristan postala starša, ni znano, TMZ pa poroča, da je povsem mogoče, da se je otrok že rodil. Zvezdnika sta sicer junija letos sporočila, da nista več skupaj.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close