Nagradni natečaj: Vse se začne s poljubom

20. februar 2019

Nagradni natečaj: Vse se začne s poljubom

20. februar 2019

Našim bralkam odpiramo prostor za objavo zgodbe o prvem poljubu, preko nagradne igre pa bomo izbrali tudi dekle, ki jo bomo nagradili z obiskom Medved Višnjar estetske klinike in nežnim oblikovanjem ustnic.

Čeprav je Valentinovo že za nami, se še vedno lahko prepustimo romantičnim doživetjem in besede prepustimo rahločutnim ustnicam.

Zgodovina poljuba je stara enako kot zgodovina človeštva. Nekateri so prepričani, da je zibka romantičnega poljuba Indija, ta nadvse prijetna oblika izkazovanja naklonjenosti in ljubezni pa se je izpopolnjevala v času grško – rimskega imperija in svojo renesanso doživela v Franciji. Francoski poljub, ki je po koncu druge svetovne vojne doživel mednarodni razcvet, so po koncu druge svetovne vojne v svet prenesli Britanci in Američani, za kar jim sodobna družba ostaja večni dolžnik.

Poljubljanje je eno najbolj prijetnih in intimnih izkušenj kar jih poznamo, zato so tudi ustnice eden najbolj čutnih in zapeljivih delov obraza vsake ženske. Privlačna oblika in polnost ustnic pa ne vpliva zgolj na poljubljanje, pač pa tudi na videz celotnega obraza.

Tako na primer tanke ustnice obrazu lahko dajejo videz resnosti, strogosti ali zaskrbljenosti, zato si dekleta in ženske pogosto želijo polne, zapeljivo oblikovane ustnice. Vodilo pri oblikovanju ustnic pa so seveda zmernost in premišljanje odločitve, pri čemer se upošteva anatomija obraza in poteze ustnic.

Zaupajte nam zgodbo svojega prvega poljuba!

Prvega ne pozabiš nikoli in to prav gotovo velja za prvi poljub. Na igrišču pred šolo, v mestnem parku ali pa morda v kinodvorani – kje ste izkusile svoj prvi poljub?

Zaupajte nam svojo zgodbo, izžrebanki bomo podarili oblikovanje ustnic s hialuronsko kislino 1 ml, ki ga podarja Medved Višnjar estetska klinika.

Vaše zgodbe sprejemamo do (vključno) 27. februarja 2019.

Error: Contact form not found.

Foto: iStock

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close