Naj kombinacija za jesen: vesele pletenine in kavbojke!

Sijoče in optimistične barve, puloverji, ki so videti kot doma narejeni, so skupaj z jeansom stilski zadetek v polno!

Prehodno obdobje oziroma prehodno sezono med poletjem in čisto pravo jesenjo je zaznamovala kombinacija kavbojk in sivega suknjiča, še posebej, ko je v super modnem karo vzorcu. Toda sedaj so dnevi vse krajši in vse bolj hladni, zato je skrajni čas, da iz omar potegnemo tudi debelejše puloverje oziroma pletenine.

No, te pletenine so komaj čakale na to, da ogrejejo naša telesa… in če si priznamo, smo tudi me komaj čakale na te debele in tolažilne kose garderobe, da nas objamejo in ogrejejo… Nekaj domačega je na debeli, mehki in udobni pletenini, ki je obenem tudi fukncionalna. Zato ne preseneča, da zlepa ne bo šla iz mode. Še posebej, ko jo kombiniramo z najbolj uporabnim kosom naše garderobe – kavbojkami.

Če želite svojemu puloverju dati aktualen modni poudarek, se zgledujte po svetovnih trendeseterkah. Kar se njih tiče, so kavbojke v kombinaciji z udobnimi pletenimi puloverji ali pončoti ena najbolj posrečenih kombinacij nove jesenske sezone!

pulover H&M, kavbojke Re-Done, suknjič H&M Trend

Vaš najljubši pulover naj dobi teksturo na tkanini, zanimive vzorce ali barvne kombinacije, kot denimo na fotografiji zgoraj, lahko pa ostane enobarven in minimalističen. Punce, ki se spoznajo na modo, sicer po novem prisegajo na pletenine danske znamke Ganni, ki sem jo sama že pred leti zasledila v spletni prodajalni Asos, kjer se to znamko ob raznih popustih da dobiti tudi bistveno ceneje.

Puloverji znamke Ganni, ki seveda izdeluje tudi druge vrste oblačil in modne dodatke ter obutev, so namreč posebni zato, ker spominjajo na ‘štrikane’ puloverje, kot so jih znale narediti še naše babice (v nekaterih primerih tudi naše mame).

pulover Ganni

Sijoče in optimistične barve, kot so pink in limetino zelena v kombinaciji z modrim, črnim ali belim jeansom so zato stilski zadetek v polno. Puloverje, podobne Gannijevim, so predstavili tudi pri znamki Mango. Lahko pa seveda izbirate tudi med številnimi drugimi, dražjimi ali cenejšimi ponudniki.

pulover Ganni, kavbojke Acne, torba Mango, pas H&M

Odločite se za pleten puli z ovratnikom, pulover z okroglim izrezom ali za trendi varianto over-size puloverja, ki pokrije boke in seže do sredine stegen.

Skupaj z jeansom gredo čudovito tudi pletene jope in jopice, o čemer smo že pisali tukaj. In kajpak lahko kombiniramo topel pulover skupaj z debelo jopo na kavbojke in na škornje, vse dokler ne bomo potrebovale pravega zimskega plašča. Ta kombinacija je seksi, preprosta in modno nadvse učinkovita!

 

Foto: Pinterest, Instagram, Vogue, Asos, Elle UK, The Anna Edit, Marianelle

New Report

Close