Naj pričeske, zaradi katerih bo treba redkeje obiskati frizerja!

06. maj 2019

Naj pričeske, zaradi katerih bo treba redkeje obiskati frizerja!

06. maj 2019

Predstavljamo vam najlepše frizure za prihajajoče tople dni, ki se prav zares zdijo kot ‘rešitev v zadnjem trenutku’ za poškodovane lase in nas osvajajo s svojo preprostostjo.

Pomlad je s seboj prinesla kar veliko sprememb, ki se že odražajo pri nošenju svežih modnih trendov. Prav tako pa se napovedujejo spremembe tudi pri ličenju in oblikovanju frizur.

Striženje las in izbira nove pričeske je odločitev, ki jo spomladi sicer veliko lažje sprejmemo. Posebej, če želimo dajati prebujen in svež videz. Toda tudi za spremembo frizure je včasih treba nekaj poguma!

Dejstvo je, da naši lasje potrebujejo redno vzdrževanje, torej striženje na 6-8 tednov, da bi bili lasje zdravi in se konice ne bi cepile. A če ne maramo prepogosto hoditi v frizerski salon, obstajajo še drugi načini, kako zakamuflirati poškodovane lase do naslednjega srečanja s škarjami.

Pri tem nam lahko pomagajo nove trendi frizure za pomlad 2019, zaradi katerih nihče ne bo opazil, da že predolgo nismo obiskale frizerja. Na primer: elegantna in nizko speta (spuščena) figa je ena od pričesk, ki nam dajejo takojšen šik videz in prav v tej pričeski so mnoge trendseterke našle svoj najljubši beauty trik.

Gre za eno najbolj preprostih in obenem najbolj vizualno učinkovitih frizur, kar bi si jih lahko zaželele. Primerne so za vse dolžine las. Tudi kitke in kite so, kar se tiče stiliranja las, že dlje časa na modnem prestolu.

Prepletene ‘boksarske’ kitke, torej v slogu deklet, ki vadijo boks, pa so eden od novih in zelo vročih trendov. Kita lahko služi namesto prečke ali pa že spletene kite spnemo v nonšalanten čop.

Svoje poškodovane lase lahko v hipu rešite neuglednega videza tudi s pomočjo številnih modnih dodatkov, ki so to sezono v trendu, na primer z lasnicami, sponkami, rutami, obroči za lase ali pa na glavo preprosto poveznite trendi slamnik za sončne dni.

D. S.

Foto: Instagram, Unsplash

Style. Več novic

New Report

Close