Najbolj brezčasni lepotni izdelek, ki ga preprosto morate imeti

18. december 2023

Najbolj brezčasni lepotni izdelek, ki ga preprosto morate imeti

18. december 2023
Foto: YSL

Najbolj brezčasni lepotni izdelek, ki ga preprosto morate imeti

18. december 2023
Foto: YSL

V lepoti je malo stvari tako brezčasnih kot šminka. Leta 1978 je YSL Beauté spremenil potek zgodovine šminke in ustvaril neprimerljivo modno ikono za generacije žensk.

Rouge Pur Couture, ki presega ličila za redefiniranje lepote, predstavlja ikonični izdelek z živahno barvo, ki se združuje s satenastim zaključkom v podpisu, ki ga lahko zagotovi samo YSL Beauté. Letos šminka vstopa v opolnomočeno novo dobo z epsko prenovo globalne ikone YSL. Rouge Pur Couture prekinja igro satena z novo formulo, novo modno embalažo in novo strokovno izbrano paleto odtenkov.

ČISTA BARVA. ČISTA NEGA. ČISTA MODA. 80-odstotno negovalna osnova za nego ustnic, polna ceramidov, tuberoze in izvlečkov Opuncija (vrsta kaktusa) iz vrtov skupnosti Ourika. Do 16 ur zaščite in občutka udobja.* Nova strokovno razvita paleta odtenkov je zasnovana za vse tone kože.

Foto: YSL

ČISTA BARVA – EPSKA PONOVNA NALOŽBA MODE

Novi Rouge Pur Couture, ki popelje ustnice na potovanje intenzivnih barv, na novo definira igro satenastih barv. Izbruh čistih pigmentov za najbolj drzno barvno intenzivnost (93 %) v eni potezi (90 %). Senzorična kremasta tekstura zdrsi brez napora, da zagotovi takojšnji spoj ustnic in pusti satenast zaključek (83 %), ki ni nič drugega kot moda.

ČISTA NEGA – NEGOVALNA PODLAGA ZA NEGO USTNIC

Prepustite se vsakemu občutku; doživite novi Rouge Pur Couture, kjer se močne barve srečajo z  vrhunsko nego. Nadgrajena in dvignjena, nova Rouge Pur Couture je barvna šminka za nego, ki jo poganja do 80-odstotna negovalna osnova za nego ustnic. Za 16 ur gladkih, udobnih in zaščitenih ustnic.

  • Visoka koncentracija ceramidov: Za izboljšanje vlažilne pregrade ustnic. 69 % ljudi potrjuje, da so ustnice zaščitene 16 ur.*
  • Tuberoza in Opuncija (vrsta kaktusa) iz vrtov skupnosti Ourika: Dragocene sestavine, nabrane v vrtovih skupnosti YSL Beauté Ourika, popeljejo ustnice na čutno popotovanje v maroško gorovje Atlas, ki prinašaja intenzivno nego in 16 urni občutek udobj, za občutek, ki ga lahko ponudi samo Rouge Pur Couture.

*potrošniški test na 300 ženskah

Foto: YSL

Dragocene sestavine

IZ VRTOV OURIKA

YSL Beauté je podprl ustanovitev zadruge žensk za gojenje vsake rastline v vrtovih skupnosti Ourika, vključno s tuberozo in Opuncijo, ki ju najdemo v novi formuli Rouge Pur Couture.

Ta socialni program brez primere si prizadeva spodbujati spretnosti prebivalcev regije za izboljšanje njihove finančne neodvisnosti. Poleg tega, da ustvarjajo zaposlitvene priložnosti za zadrugo žensk, ti vrtovi YSL Beauté omogočajo opazovanje in nabiranje nekaterih dragocenih sestavin za svoje lepotilne izdelke, pri čemer ohranjajo edinstveno dediščino YSL. Vsaka surovina je izbrana, vzgojena in pridelana trajnostno ter skrbno ekstrahirana, da ustreza najstrožjim standardom glede učinkovitosti.

Foto: YSL
Foto: YSL
Foto: YSL

ČISTA MODA – 40 MODNIH ODTENKOV COUTURE

Rouge Pur Couture, ikonični spreminjalec oblike, na novo izumljen za modo naslednje generacije, zagotavlja visoko pigmentiran rezultat ličenja v 40 močnejših odtenkih. Ustvarjen na podlagi ekskluzivnega strokovnega znanja o barvah YSL Beauté, obstaja odtenek za vsak ton kože in odnos – če je nenasitno modni.

Nova garderoba odtenkov, ki jo je pripravil direktor oddelka za globalno lepoto YSL Tom Pecheux, vzbuja največjo možno modo in zajema najsvetlejše do najtemnejše in najhladnejše do najtoplejše podtone. Kot nepopustljivi voditelji paketa so 4 odtenki muse prevzeli pozornost, vsak iz druge družine barv, da bi navdihnili novo izkušnjo v največji satenasti modi: Rouge Muse, Nu Muse , Orange Muse in Pink Muse.

Yves Saint Laurent

YSL LIP STILIST

Prepustite se kompulzivni zasvojenosti za ljubitelje mode; pripravite se, da se znova zaljubite v saten. YSL LIP STYLIST, ki ga poganja desetletja strokovnega znanja YSL Beauté, je strokovno razvito orodje za iskanje popolnega YSL Rouge Pur Couture ujemajočega se za vsako intenzivnost tona kože, podtona in odnosa.

Foto: YSL

OBLEČEN V NIČ, RAZEN V MODO

NOV EKOLOŠKI DIZAJN ZASIJE ZA VAŠE NAJLJUBŠE MUSE ODTENKE

Eleganten, a časovno nevtralen, klasičen, a brezčasen; prevelik odmerek zlata visokega sijaja je v nasprotju z ostrim črnim pokrovčkom in legendarnim logotipom Cassandre, ki je zdaj prevlečen čez stranice ohišja v otipljivi prevleki, ki ni nič drugega kot moda.

YSL Beauté še naprej zmanjšuje svoj vpliv na okolje z ekološko oblikovano embalažo. Pripravite se, da ponovno napolnite svoj najljubši odtenek muse z enim klikom, ko bo paket Rouge Pur Couture ponovno preoblikuje skozi novo trajnostno perspektivo kot označevalec sodobnega razkošja. 4 muse odtenki Rouge Pur Couture bodo na voljo v polnilih, namenjenih zmanjšanju uporabe plastike in kovine vsako leto. S ponovnim polnjenjem šminke prihranite 92 % skupne teže kovine na leto in 68 % celotne teže plastike na leto. Vsaka šminka je bila prav tako izdelana v tovarni s 100-odstotno obnovljivo energijo in je v zunanji embalaži iz kartona, ki je bila pridobljena iz trajnostno upravljanih gozdov in je certificirana s strani Forest Stewardship Council™ (FSC™ Mix).

Foto: YSL
Foto: YSL

ZOË KRAVITZ SIJE KOT SVETOVNA MUZA V DRZNI, SAMOZAVESTNI IN ČUTNI KAMPANJI

Ko ultimativna ikona ustnic vstopa v novo dobo, Zoë Kravitz nastopa kot svetovna muza v epski kampanji Rouge Pur Couture. V čast visoko intenzivni barvi z največjim udobjem in nego, Zoë nosi vsakega od 4 odtenkov muse, medtem ko se v ozadju pojavlja prenovljeni paket Rouge Pur Couture.

Nov film o junaku prav tako zajame duh YSL couture DNK, ko se Zoë pojavi v sobi z veliko šminko Rouge Pur Couture. Spremljamo jo, ko se prepusti čisti barvni in senzorični obremenitvi 40 odtenkov, pri čemer svoje ustnice vsakič odene v eno sam satenast poteg.

Foto: YSL

Style. Več novic

New Report

Close