Najbolj drzne oprave z največjega modnega dogodka leta

03. maj 2022

Najbolj drzne oprave z največjega modnega dogodka leta

03. maj 2022
Foto: Profimedia

Blake Lively je s svojo dih jemajočo kreacijo upodabljala kip svobode, Kim Kardashian pa je nosila originalno obleko Marilyn Monroe.

Po več zamudah in odpovedanih dogodkih, povezanih s pandemijo, se je največji “modni maturantski ples” vrnil v velikem slogu. Na prvi ponedeljek v maju se je največja zvezdniška smetana zbrala v Metropolitanskem muzeju in s svojimi dih jemajočimi opravami zbirala denar za mlade perspektivne oblikovalce.

Kodeks oblačenja je zapovedoval “pozlačeni glamur” in rdeča preproga je bila po pričakovanjih spektakularna! Poglejmo, katere zvezdnice so na njej najbolj blestele in katere so s svojo modno opravo brcnile v temo.

Blake Lively se je na rdeči preprogi pojavila v prekrasni Versacejevi kreaciji, ki se je iz bronaste spremenila v sinje modro barvo.

Blake Lively in Ryan Reynolds (Foto: Profimedia)

Videz je popestrila z dolgimi rokavicami, velikimi uhani in diamantno tiaro ter s svojo opravo, ki uporablja kip svobode, v hipu pometla s konkurenco.

Blake Lively (Foto: Profimedia)

Seveda na najbolj modnem dogodku leta niso manjkale niti sestre Kardashian. Kim je tokrat prvič s seboj pripeljala svojega novega fanta Peta Davidsona, več pozornosti kot z njim pa požela s platinastimi blond lasmi in oprijeto obleko z bleščicami.

Ta ne bi bila nič posebnega, če ne bi bila originalna obleka Marilyn Monore, vredna več milijonov, v kateri je leta 1962 Johnu F. Kennedyju prepevala “Happy birthday to you”.

Kim Kardashian in Pete Davidson (Foto: Profimedia)

Kylie Jenner je presenetila z nenavadno kombinacijo. Oblekla je dolgo nabrano belo obleko in si na glavo poveznila kapo s ščitnikom in tančico. Oprava, ki bo hitro šla v pozabo.

Kylie Jenner (Foto: Profimedia)

Khloe je s svojo prosojno zlato obleko izvrstno upodobila pozlačeni glamur, a kaj ko nam je bolj kot k obleki pogled uhajal k njenemu popačenemu obrazu. Skrajni čas, da neha z lepotnimi operacijami!

Khloe Kardashian (Foto: Profimedia)

Kourtney in njen zaročenec Travis Barker sta na rdeči preprogi sicer delovala usklajeno, a precej konfuzno. V njunih opravah ni bilo kančka glamurja. Le kaj sta razmišljala?

Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia)

Pogum za drznost si zasluži Cara Delevingne, ki je na rdeči preprogi slekla rdeč suknjič in nas skoraj zaslepila s svojimi zlatimi prsmi. Kljub razgaljenosti je njena oprava delovala zelo estetsko in zanimivo. Desetka za izvirnost!

Cara Delevingne (Foto: Profimedia)

Na rdeči preprogi je so izstopale še: Emily Ratajkowski, ki je presenetila z barvito in kreativno kreacijo …

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia)

Dakota Johnson, ki je čez prefinjen bleščeč pajac oblekla dolgo rožnato haljo …

Dakota Johnson (Foto: Profimedia)

in Gigi Hadid, ki je je svoj dolg, glamurozen plašč in usnjeno opravo uskladila z barvo rdeče preproge.

Gigi Hadid (Foto: Profimedia)

Oglejte si še ostale modne kreacije in izberite svojo najljubšo!

Winnie Harlow (Foto: Profimedia)
Hailey Bieber (Foto: Profimedia)
Gwen Stefani (Foto: Profimedia)
Camila Cabello (Foto: Profimedia)
Bella Hadid (Foto: Profimedia)
Kate Moss (Foto: Profimedia)
Taylor Hill (Foto: Profimedia)
Brooklyn Peltz Beckham in Nicola Peltz Beckham (Foto: Profimedia)
Natasha Poonawalla (Foto: Profimedia)
Lily James (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close