Najbolj popularen bazen na svetu

12. junij 2017.

Sprostitvena oaza in priljubljena blogerska destinacija.

V današnjem svetu, kjer prevladujejo družbena omrežja, je včasih kar težko, da vaš izdelek ali storitev opazijo na trgu. Tisti, ki pa znajo izkoristiti razpoložljiva orodja in imajo izvirne ideje, pa lahko ustvarijo zelo donosen posel.

V prvi vrsti lahko na tem mestu izpostavimo Instagram in Pinterest, družbeni omrežji, ki jih ljudje pogosto obiskujejo in iščejo navdih, ne glede ali so to lepe lokacije za dopustovanje ali vsakdanje modne kombinacije.

Najlepše slike shranjujejo v svoje albume, jih delijo, komentirajo in jih tako širijo, dokler v določenem trenutku zanje ne izve ves svet. Tako nastajajo najbolj popularni modni kosi, lepotni izdelki, kulinarični trendi in tudi destinacije, ki jih želijo vsi obiskati.

Med zadnjimi je nase že lansko leto opozoril hotel v Maroku, Le Riad Yasmine. Lastnika čudovite sprostitvene oaze v Marakešu sta Gabriel Paris in Alice Tassery, ki sta odlično izkoristila moč Instagrama in povabila Lauren Bullen in Jacka Norrisa, ki sta znana po svojih družbenih profilih @gypsea_lust in @doyoutravel.

Dovolj je bila ena sama fotografija prekrasnega hotelskega bazena, ki ste ga nedvomno že videli in tako ostale influencerje privabili, da tudi sami širijo glas o tem hotelu. To je tudi spletlo močno vez med lastnikoma in blogerji, ki jih še danes angažirata za sodelovanje na družbenih omrežjih.

Največkrat je v središču pozornosti prav (danes že prepoznaven) bazen, ki ga obkrožajo tradicionalne in prepoznavne keramične ploščice, pogosto pa lahko občudujemo tudi druge kotičke prelepega hotela.

ž ž ž

Seveda lepa fasada nikoli ni dovolj za uspešen poslovni model in čeprav je hotel videti zelo ekskluziven, nočitve niso povsem nedostopne za širšo množico ljudi, saj se butični hotel povsem prilagaja željam gostov.

Poleg tega, da lahko lenarite ob bazenu, se na strehi lahko udeležite joga delavnice in se prepustite sončnim žarkom, po raziskovanju mesta pa se lahko umaknete v sobe, ki so opremljene z modernim pridihom.


Le Riad Yasmine je nedvomno ena izmed lokacij, ki jih morate obiskati, Maroko pa je že tako ali tako vedno na seznamu najbolj zaželenih počitniških destinacij na svetu.

 

Foto: Instagram

New Report

Close