Najbolj popularen trenčkot je nazaj!

21. februar 2020

Najbolj popularen trenčkot je nazaj!

21. februar 2020

Začetek nove sezone v modnem svetu vedno pomeni nakupovalno mrzlico. Novi modeli in novi trendi so na police najbolj popularnih modnih trgovin in spletnih strani prinesli kose, ki opozarjajo, da moramo počasi že razmišljati o osvežitvi svoje garderobe.

Vsak izmed modelov in trendov bo našel mesto v kakšni omari, saj so le redki tisti kosi, ki si jih želimo imeti prav vsi. Ena izmed modnih znamk, ki ima v vsaki kolekciji kar nekaj best sellerjev je nedvomno francoska znamka Sezane.

Kombinacija klasičnih krojev in šarmantnega videza je osvojila ljubiteljice francoske estetike po celem svetu.

Nove kose pri Sezanu vedno pričakujemo z nestrpnostjo, še posebej linijo French Heros, v kateri so ključni kosi vsake prave Francozinje. Poleg kavbojk, usnjenih jaken, jopic in nizkih čevljev, je v kolekciji French Heros tudi klasični trenčkot z modernim pridihom, ki so si ga to pomlad zaželeli prav vsi, zaradi česa je v zelo kratkem času izginil iz virtualnih polic Sezanove spletne trgovine.

Trenčkot Scott, pod katerega se podpisuje Sezane, ima vse, kar si lahko želimo v tem spomladanskem modnem klasiku. Klasični kroj, preproste linije in decentni detajli poudarjajo njegov brezčasni karakter, zaradi česar je to edina spomladanska jakna, ki so pravzaprav potrebujemo.

Na videz čisto klasičen trenčkot skriva v klasičnem kroju modne detajle, kot so gumbi na razporku in podloženih ramenih, zato ne preseneča, da je med ljubiteljicami mode izzval pravo malo evforijo.

Po tem, ko je bil razprodan, je Scott trenčkot zbral več kot 10.000 oseb na čakalnem seznamu. Zaradi velikega zanimanja je Sezane plašč vrnil v prodajo in mogoče v tem trenutku best seller med trenčkoti je trenutno na voljo za 230 evrov na tej spletni strani.

Foto: Sezane

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close