Najbolj vroča poletna frizura v nekaj preprostih korakih

06. avgust 2020

Najbolj vroča poletna frizura v nekaj preprostih korakih

06. avgust 2020

Beach waves so že tradicionalna poletna frizura, ki pa jo še vedno obožujemo.

Sonce, morje, dolgi vroči dnevi. Razmršeni valoviti lasje, ki jih poznamo pod imenom “beach waves” so top poletna frizura. Lasje zgledajo, kakor da smo se ravno vrnile iz morja, lahkotno in preprosto kul. Zvečer ji dodamo obleko, pete in rdečo šminko, in že smo pripravljene na vse.

View this post on Instagram

A post shared by JeanPierreSosa (@jeanpierresosa) on

Kopanje v morju pa ni edini način, kako doseči to popularno poletno frizuro. Zakaj ne bi v njej uživali tudi doma? Spodaj predstavljamo nekaj preprostih načinov, kako doseči to trendovsko pričesko.

Razpršilo s soljo

Najlažje lahko to pričesko ustvarimo, če uporabimo solni sprej. Težava pri solnih sprejih pa je, da pogosto lase izsušijo, zato moramo previdno izbrati formulo, ki bo dovolj nežna za naše lase. Če imate že naravno valovite lase, nanje, ko so vlažni, razpršite solno razpršilo, in jih pustite za se na zraku posušijo. Kaj pa naj storijo tiste, ki nimajo naravno valovitih las?

Spanje s spetimi lasmi

Preprost in hiter način, da dosežemo rahlo valovite lase je, da si jih pred spanjem spnemo v kite. Količina in velikost kit je odvisna od velikosti kodrov, ki jo želite. Za manjše kodre si naredite več tanjših in trdno spetih kit, za bolj velike in sproščene kodre pa si lase spnite v eno ohlapno kito. Za bolj definiran videz lahko dodate še solni sprej, ni pa nujno. Kite lahko tudi nosite kak dan, saj so tudi same po sebi odlična rešitev za vroče dni.

Skodrajte jih z likalnikom

Potujete in ne želite s seboj vlačiti vseh pripomočkov za lase? Spakirajte le likalnik. Tudi z likalnikom lahko ustvarite valovite lase. Pramen las le ovijte okoli likalnika in nežno potegnite.

Zavijte lase v trak

Pred spanjem vlažne lase preprosto ovijte okoli traku. Zjutraj jih odvijte in že boste imeli valovite lase.

Foto: Unsplash

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close