Najbolj zapeljivi premier na svetu: ženskam se zaradi njega šibijo kolena!

02. november 2020

Najbolj zapeljivi premier na svetu: ženskam se zaradi njega šibijo kolena!

02. november 2020

Visok je 190 centimetrov, ima nekaj sivih pramenov ter zapeljiv nasmeh. Pedro Sanchez je osvojil ženska srca širom sveta.

Ko govorimo o privlačnih politikih, je bil do pred kratkim kanadski premier Justin Trudeau trdno na prvem mestu.

Kanadski prvi mož pa je dobil nevarno konkurenco v svoji kategoriji – španskega premierja Pedra Sancheza. Pedro predstavlja vse, kar pripadnice nežnejšega spola na moških rade vidijo.

Temnolas, 190 centimetrov visok, šarmanten in s sivimi prameni ima v sebi »tisto nekaj«, zaradi česar je osvojil ženska srca po celem svetu in si zaslužil naziv najbolj šarmantnega politika.

Španski premier je star 48 let. Politično kariero je začel leta 2004, kot predstavnik mestnega sveta v Madridu. Junija 2018 je bil izvoljen za španskega premierja, pred tem pa je bil generalni sekretar Španske socialistične delavske stranke.

Poročen je z Mario Gomez Fernandez, s katero ima v 14-letnem zakonu dve hčerki. Znano je, da svojo športno postavo vzdržuje s tekom. Govori dva tuja jezika, angleščino in francoščino, in je prvi španski premier, ki tekoče govori angleško. Je tudi ateist, kar je za to državo zelo redko.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close