Najbolj ženstvena obleka, ki bo spomladi vladala ulicam

11. april 2019

Najbolj ženstvena obleka, ki bo spomladi vladala ulicam

11. april 2019

V mislih imamo obleke, ki imajo poudarjeno odprt hrbtni izrez. V oblekah tega kroja je nekaj, kar se nam zdi neskončno šik. So udobne, obenem pa prefinjene in seksi, kar je odlična kombinacija

Ženska obleka ni seksi samo, če je podobna miniaturni krpici ali je tesno ovita ob telo. To nam dokazuje obleka, ki je že nekaj časa zelo priljubljena med trendseterkami in v tej novi pomladi, ki je pred nami, ostaja ‘it kos’ garderobe.

Še naprej bo popestrila ulični slog in ostala na modnem prestolu tudi v prihajajočih toplih dneh. V mislih imamo obleke, ki imajo poudarjeno odprt hrbtni izrez. V oblekah tega kroja je nekaj, kar se nam zdi neskončno šik. So udobne, obenem pa prefinjene in seksi, kar je odlična kombinacija.

https://www.instagram.com/p/BXoEFNHlLKF/?utm_source=ig_embed

Ko si boste tako obleko nadele, se boste morda počutile malce uporniško, sploh, če obleko s hrbtnim izrezom kombinirate na gležnjarje ali vojaški slog obutve. Enako dobro so videti v vseh stylingih, ki jih boste izbrale, ne glede na kroj obleke, ki je lahko mini ali pa daljša in elegantna, s kratkimi ali dolgimi rokavi.

https://www.instagram.com/p/BUw2hwkh7hb/?utm_source=ig_embed

Izberete lahko enobarvne modele ali take z vzorci, v vpadljivi ali umirjeni barvi, v nobenem primeru ne boste zgrešile.

https://www.instagram.com/p/Bq4jYNglZJu/?utm_source=ig_embed

Če do sedaj še niste imele take obleke v svoji omari, je skrajni čas, da si jo privoščite, saj bo nedovomno postala vaša najljubša pomladna modna naložba.

D. S.

Foto: Instagram, Pinterest

Style. Več novic

New Report

Close