Najboljše beauty spremembe zvezdnic v letu 2019

19. julij 2019

Najboljše beauty spremembe zvezdnic v letu 2019

19. julij 2019

Oglejte si zvezdnice, ki so nas letos presenetile s svojo spremembo pričeske.

Včasih preprosto potrebujemo spremembo, in nova pričeska je vedno dober začetek.

Navdih smo poiskali pri znanih lepoticah. Vas zanima, katerih Za pet, nam najljubših videzov, berite dalje.

Charlize Theron

Charlize je znana po svojih svetlih laseh, od katerih se večinoma ni nikoli ločila, razen, če to, od nje ni zahtevala vloga. Nam pa je Charlize enako všeč z rjavimi lasmi in pažem. Če si lep, ti pristaja prav vse, se strinjate?

Katy Perry

Katy je znana po tem, da zelo pogumno pristopi k spremembi barve. Od dolgih črnih las, do roza in zelene in platinaste pixi pričeske, ki jo je nosila zadnje pol leta. Pevka je presenetila, ko je objavila selfie z znanim frizerjem in novo pričesko. Tokrat ima dolge, svetle valovite lase in nam je Katy v tokratni izvedbi zelo všeč.

Kaia Gerber

Kaia je dokaz, da je majhna sprememba še kako velika. Prej so ji lasje padali malo čez ramena, s kratkim pažem pa je Kaia videti prav ljubko in njeno lepoto poudari na najboljši možni način.

Beyonce

Beyonce nas je presenetila z novo barvo, in sicer bogato rjavo s kontrastnimi prameni in mehkimi kodri. Tudi tokrat, ni zgrešila.

Ciara

Čeprav je Ciara na podelitvi BET nagrad nosila lasuljo, asimetrični paž, moramo priznati, da se strinjamo z njenim stilistom, Cesarjem Ramirezom, da ji ta pričeska izvrstno pristoji.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

U. L.

Style. Več novic

New Report

Close