Najboljše frizure vseh časov za tanke lase!

12. julij 2019

Najboljše frizure vseh časov za tanke lase!

12. julij 2019

Dvignite roke, če imate tanke lase!

Prinašamo vam različne frizure, ki bodo iz vaših las naredile čudež. Pravilen način striženja lahko spremeni lase in jim da volumen ter gostoto, ki je tanki lasje nimajo.

Borite se z redkimi lasmi, ki so po navadi zelo težki, zato je treba oblikovati frizuro prav vsak dan, drugače so lasje videti brez življenja. Namesto da obupujete, se obrnite po pomoč k optičnim iluzijam.

Ravni dolgi lasje

Ravni dolgi lasje s prečko na sredini je ena izmed najbolj vročih frizur v zadnjem obdobju, dejstvo pa je, da je idealna za tanke lase.

Ravni paž

Naredite stransko prečko, lasje pa naj bodo enako postriženi na paža in umiti z izdelki za volumen. Videti bo, kot da imate super goste lase.

Lasje do ključnih kosti

Lasje do ključnih kosti ali ramen, ki so enako poravnani, dajejo izjemen privid volumna.

Gosti frfru

Ne glede za kakšno frizuro se odločite, ji dodajte še frfru, saj ustvarja volumen. Frfru naj bo čim bolj gost in raven, da bo videz gostote osredotočen na sprednji del.

Razkuštran pixie

Krati lasje so vedno videti bolj gosti, zato je pixie frizura tako popolna. Dodaten občutek volumna boste dosegli z razpršilom za gostejšo teksturo.

Natupirani lasje

Drama, drama in še enkrat drama! Uporabite puder oziroma prah za volumen las natupiraje ob prečki in nato prečko ter lase premaknite na drugo stran.

Stopničasti paž

Daljši paž »obogatite« s stopničastim striženjem, saj dodaja lasu okoli obraz dinamiko in zato bo obraz deloval bolj odprt.

Foto: Pinterest, Getty

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close