Najboljše poletne modne zapovedi za dame v 50-ih!

11. junij 2020

Najboljše poletne modne zapovedi za dame v 50-ih!

11. junij 2020

Določena pravila morajo obstajati, da bi bili v vsakem trenutku videti popolno.

Kar se tiče mode, je v 20-ih letih dovoljeno vse, medtem ko zrela leta s seboj prinašajo določena pravila. Prepovedan ni niti en kos, treba jih je le kombinirati na pravi način.

Ženska, ki jo krasi dober slog na vsakem koraku, se bo držala teh pravil:

Začnite z dobrim spodnjim perilom

Preprosto spodnje perilo v kožni barvi, ki hkrati še dobro »drži«, je zaželeno, saj skozi prosojna poletna oblačila ne bo vidno. Če imate pomanjkljivosti, ki jih želite zakriti, so hlačke z visokim pasom idealne za ravni trebušček in glajenje morebitnih obročev okoli pasu.

Primerna dolžina

Ko pridejo v famozna 50-ta leta, večina žensk iz svojih omar odstrani kratke kose, vendar to ni potrebno. Še vedno jih lahko nosite, vendar morate upoštevati le eno stvar: dolžino. Krilo ali obleka naj bo do kolen ali nekoliko nad njimi.

Strateško oblačenje

Če nosite krajše krilo, poskrbite, da bo zgornji del zaprt, saj bo globok dekolte v tem primeru videti vulgarno in niti najmanj privlačno. Če pa se odločite, da poudarite prsi, spodnji del dopolnite s hlačami ali dolgim krilom.

Ne kupujte oblačil, ki ne pristajajo vaši postavi, tudi če so v trendu

To pravilo velja za vsako sezono, naj vas ne privlači kos samo zato, ker je moden. Če želite dajati vtis dobro urejene ženske, vam morajo oblačila pristajati kot ulita.

Ne bojte se barv

Barve niso rezervirane samo za mlajša dekleta. Tudi zdaj v 50-ih, ne odlašajte s kombinacijami svetlih in močnih barv, saj boste v svetlejših odtenkih videti mlajše. Brez dvoma so ti odtenki veliko boljša izbira od temnih barv, kot sta črna in siva, poletje pa je pravi čas za nošenje živih barv.

Ne kupujte oblačil slabe kakovosti

Glavni razlog, da so nekateri stajlingi videti ceneni, je, da so kosi slabe kakovosti. Vedno je bolje kupiti eno majico in vanjo vložiti več denarja, kot pa imeti nekaj kosov, ki so videti ceneni.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close