Najlepši in najbolj trendovski modni dodatki za lase

Z modnim dodatkom za lase boste v trenutku svojo pričesko iz preproste spremenili v elegantno, rafinirano in izstopajočo.

Vsaka sezona prinaša nove smernice in tudi letošnja ni nobena izjema. Za povrhu so pred nami počasi že praznični tedni, saj se približuje konec leta in z njim je na vrsti veseli december. Kljub mrazu, ki kliče h kapam, je letošnji jesensko-zimski trend tako ljubek, da bi ga bilo škoda hraniti samo za zaprte prostore.

Nekatere smernice so postavile modne hiše, na druge so nam pozornost usmerile high-street znamke, tretje so se izkristalizirale preko Pinteresta. Ta priljubljena virtualna ‘tabla’, na kateri se rojevajo trendi, je osvojila milijone uporabnikov, ki s pomočjo te platforme gradijo svoj popoln dom in garderobno omaro ter izbirajo med najbolj želenimi videzi tako na področju ličenja kot frizur.

Zadnji v nizu Pinterest trenodv pa so okraski za lase, ki so zadnje tedne eden najbolj iskanih vnosov na Pinterestu. Od črnih pentelj do ljubkih in diskretnih zaponk, obročev za lase, okrašenih z žametom in svetlečimi kamenčki ali biseri, gre za okras, ki bo to sezono definitivno polepšal vašo pričesko.

Ne glede na to, ali boste lase spele v čop na temenu, na zatilju ali jih samo prepletle in zapele skupaj na sredini, naredile figo in jo poudarile s takim trendovskim modnim dodatkom – v vsakem primeru boste z njim opazne in posebne.

Preprosta žametna črna pentlja ali enostavna sponka za lase bo primerna za priložnosti čez dan, medtem ko bolj razkošno okrašene dodatke rezervirajte za posebne priložnosti in za večerne zabave, da v svojo podobo vdihnete kanček glamurja.

Poleg tega, da so doživeli tako veliko priljubljenost na Pinterestu, pa lahko te elegantne in ljubke okrase za lase opažamo tudi na instagram profilih ‘it’ deklet in fashionistk.

Da bi tudi ve našle kaj primernega zase ali da vam zgolj damo zamisel, kako preprosto pričesko spremeniti v rafinirano, razigrano, ljubko, urejeno ali elegantno, pa smo dodali fotografije nekaterih najbolj trendovskih modnih dodatkov in okraskov za lase, ki imajo poleg estetske tudi praktično uporabnost.

 

Foto: Instagram, Pinterest, Asos, Jounral.hr, Elle

New Report

Close