Najmočnejše ženske so rojene v tem znamenju!

12. marec 2019

Najmočnejše ženske so rojene v tem znamenju!

12. marec 2019

Kateri horoskopski znak krasi največja karizma? Katere ženske se bolje znajdejo, ko gre za delovno mesto, razvijanje kariere in druge izzive? Katere so najboljše prijateljice in najbolj organizirane?

Ženske smo pred kratkim praznovale mednarodni dan žena, ki poziva med drugim tudi k enakopravnosti obeh spolov. Ženske pa med seboj vseeno nismo enake, kar se tiče ‘opremljenosti’ s količino energije in samozavesti.

Kateri horoskopski znak krasi največja karizma? Katere ženske se najboljše znajdejo, ko gre za delovno mesto, razvijanje kariere in druge izzive? Če je verjeti spoznanjem astrologije, si mesto številka ena lastijo ženske, rojene v znamenju device.

Ženske, ki so se rodile v tem srečnem znaku, so kot ustvarjene za visoke položaje v službi in imajo vse danosti, da postanejo zelo uspešne tako zasebno, kot poslovno. Pri njih so močneje izražene mnoge pozitivne in hvalevredne značilnosti, kot so organiziranost, iskrenost, pogum in zelo dober spomin.

Device so rojene organizatorke in perfekcionistke. Lažje kot druge ženske se srečujejo z različnimi življenjskimi položaji, ker so prepričane, da za vsakega obstaja ustrezna rešitev. Poleg tega so dobre prijateljice in vedno pripravljene pomagati, obenem pa so zelo strpne in odpustijo tudi stvari, preko katerih nekateri drugi ne bi mogli iti.

Imajo odličen spomin in zato nikoli ne pozabijo na rojstne dneve, obletnice ali druge pomembne trenutke in bodo vedno znale pokazati, da jim je mar oziroma da mislijo na vas. Ko želite z devicami deliti svojo težavo, vas bodo pozorno poslušale in vam svetovale, strpnost pokažejo tudi, če reševanje problema traja dlje časa.

Device pogosto krasi krhek in nežen videz, ki pa je varljiv, ko gre za moč njihovega duha. Ko jih spoznate, boste ugotovile, da gre za ene od najmočnejših oseb, ki so kdaj stopile v vaše življenje in da so vam lahko za vzor!

D. S.

Foto: Pinterest, Hack The Diaspora, Pretapregnant, Lendindero, LifeHack

Style. Več novic

New Report

Close