Najslabši nasvet, ki ga je Vid Valič prejel kot novopečeni očka

12. september 2022

Najslabši nasvet, ki ga je Vid Valič prejel kot novopečeni očka

12. september 2022

Znani komik in igralec nam je zaupal, kako se spopada z očetovstvom.

Vida Valiča smo ujeli na dogodku Ljubljana Stroller Show in ga povprašali, kako se znajde v novi vlogi očeta.

“Se še ne. Lovim se, učim se in spoznavam, kako živeti z dojenčico, kako jo držati in kako ji ne zlomiti vratu,” nam je povedal v svojem šaljivem slogu.

V vlogi strica se prav tako lovi njegov brat Domen, za katerega Vid pravi, da se bo imel kmalu priložnost preizkusiti kot varuška. “Takrat vam v resnici lahko šele povem, kako se bo znašel – če bo hčerka sploh preživela.”

Foto: Mediaspeed

Navdušen nad čudežnimi kapljicami

S starševstvom zmeraj pridejo tudi nešteti nasveti družine in bližnjih prijateljev. Najboljši nasvet, ki ga je Vid prejel, so bile vetrovne kapljice. “Neverjetno, kako so pomagale. Po domače jim rečemo ‘shut up’ kapljice, ker dejansko tako dobro delujejo.”

“Najslabši nasvet, ki sem ga prejel, pa je, da ne rabim oz. naj ne spim s punco in otrokom,” nam je povedal in dodal, da je se z njim ne strinja, saj tako ni v podporo svoji partnerki.

Foto: Mediaspeed

Sicer dodaja, da ji v resnici težko veliko pomaga, saj dojenčica v veliki večini potrebuje samo mamo. “Potrudim se pomagati vsaj pri podiranju kupčkov ali nočnem vstajanju.”

Potrpežljivost je nujna

Ob vprašanju, kaj ga je njegova hči do sedaj naučila odgovarja, da predvsem potrpežljivosti.

“To je res neko nedolžno bitje. In vsa čustva, ki jih ti ob njej doživljaš, niso posledica njenih dejanj, ampak tvojega ega in strahov. Otrok v tebi zbudi res veliko novih frustracij občutkov in strahov,” razlaga.

“Predvsem ko ob treh zjutraj že dve uri poskušaš uspavat svojo dojenčico, pa preprosto ne gre.” Znani komik, ki se je hčerke razveselil v začetku junija, njenega imena ne želi razkriti, skrivnosten pa ostaja tudi glede svoje partnerke.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close