Naličite se kot najbolj vplivna blogerka Chiara Ferragni

05. julij 2019

Naličite se kot najbolj vplivna blogerka Chiara Ferragni

05. julij 2019

Predstavljamo vam tri odlične make – upe, ki jih je ustvarila Chiara, za različne priložnosti.

Lancômova globalna muza Chiara Ferragni, ki je s svojim uspehom postala vzor in zgled drugim, se predstavlja s svojim prvim sodelovanjem na področju ličil.

Chiara Ferragni, ki ima na Instagramu več kot 16 milijonov sledilcev, je Lancômova globalna muza, podjetnica in mama in prava mednarodna ikona v naši digitalni dobi, v kateri smo vsi vedno povezani s spletom.

Chiara, ki je bila predmet dveh študij primera na Harvardu in je po mnenju revije Forbes največja modna vplivnica, je svoj prepoznaven značilen slog, dinamičen urban življenjski slog in igrivo domišljijo oživela v svojem prvem neustavljivo igrivem sodelovanju na področju ličil s podjetjem Lancôme. Njeni čudoviti in ekskluzivni izdelki, od katerih je prav vsak poseben, so nekaj, v kar se bodo zasvojenci z lepoto zaljubili.

Chiara, ki si z znamko Lancôme deli mnenje, da gresta sreča in lepota z roko v roki, je svoji ustvarjalnosti dala prosto pot in soustvarila kolekcijo, zasnovano na svojih videzih, ki jih je nosila vse od poslovnih sestankov do trenutkov z otroki in bleščečih večernih zabav.

Predstavljamo vam tri odlične make – upe, ki jih je ustvarila Chiara, za različne priložnosti.

Videz mame in podjetnice

  • Obraz: Teint Idole Ultra Wear N°01, rdečilo za lica iz palete Blush me up
  • Oči: senčilo za oči iz palete Eye’ll relax, osvetljevalec iz palete Sea Kissed, črna maskara Hypnôse Drama N°1 Svinčnik za oblikovanje obrvi N°2
  • Ustnice: rdečilo za ustnice iz palete N°4 Red in L.A.

Ustvarjalen videz

  • Obraz: Teint Idole Nude N°01 , rdečilo za lica iz palete Blush me up
  • Oči: Senčilo za oči iz palete Eye’ll do a smoky , senčilo za oči iz palete Eye’ll go out, osvetljevalec iz palete Sea Kissed, črna maskara Hypnôse Drama N°1 Svinčnik za oblikovanje obrvi N°2
  • Ustnice: tekoče rdečilo za ustnice L’absolu N°1987 Girl Next Door

Videz za zabavo

  • Obraz: Teint Idole Nude N°01 ,rdečilo za lica iz palete Blush me up
  • Oči: senčilo za oči iz palete Eye’ll relax , osvetljevalec iz palete Sea Kissed, črtalo N°1 Black, svinčnik za oblikovanje obrvi N°2, črna maskara Hypnôse Drama N°1
  • Ustnice: Absolu Mlle N°1903 Kinda Flirty , bleščilo za ustnice iz palete kot zadnji sloj

Za piko na i pa se nadišavite z novim  Lancômovim parfumom za novo generacijo žensk, Idôle, ki predstavlja popoln poklon tehničnemu napredku in inovacijam v panogi.

Idôle jasno določa novo vizijo uspeha, takšnega, ki presega trenutne okvire razmišljanja in ki združuje in presega, ne pa ločuje, je oblikoval arhitekt in industrijski oblikovalec Chafik Gasmi. Predstavlja popoln poklon tehničnemu napredku in inovacijam v panogi. Steklenička parfuma Idôle je nedvomno ena najtanjših na svetu, saj meri le 15 mm .

Na izbranih prodajnih mestih bo na voljo od 22. avgusta dalje.

Foto: Lancôme

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close