Namesto Ariane Grande na rdeči preprogi drag kraljica

04. april 2022

Namesto Ariane Grande na rdeči preprogi drag kraljica

04. april 2022
Foto: Profimedia

Ariana Grande se ni udeležila letošnje podelitve Grammyjev.

Osemindvajsetletna pevka Ariana Grande je bila nominirana v treh kategorijah, med drugim tudi za najboljši pop vokalni album, a je glasbenica svoj izostanek na podelitvi omenila na svojem Instagram profilu. 

Pevka se podelitve prestižnih glasbenih nagrad res ni udeležila, toda “Ariano” smo kljub temu lahko videli na tej prestižni podelitvi glasbenih nagrad. Nekdanja tekmovalka v drag šovu RuPaul’s Drag Race Trinity K. Bonet je namreč na rdeči preprogi zablestela kot Ariana z Grammyjev leta 2020. 

Ariana Grande na Grammyjih leta 2020. (Foto: Profimedia)
Trinity na letošnjih Grammyijih. (Foto: Profimedia)

Drag kraljica je na prireditev prišla v ekstravagantni obleki, podobni tisti, ki jo je Ariana nosila pred dvema letoma, lase pa je imela spete v prepoznavni čop. 

Trinity je fotografijo z rdeče preproge delila na svojem Instagram profilu in oboževalce prosila, naj ji pomagajo pridobiti Arianino pozornost.

Skupaj jim je uspelo, saj je Ariana fotografijo videla in ji komentar zapisala: “O moj bog. Počaščena. Popolna si.” Njeno objavo je nato delila tudi med svojimi Instagram zgodbami. 

Foto: Instagram

Dvakratna Grammyjeva nagrajenka je sinoči sicer ostala praznih rok, saj sta šli obe nagradi, za najboljši pop vokalni album in za najboljšo pop solo izvedbo, devetnajstletni Olivii Rodrigo.

Ariana je imela tudi zasluge za album Planet Her izvajalke Doja Cat, ki je bil v bitki za album leta, a je nagrado prejel Jon Batiste.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close