Naomi Campbell blestela v živo vijolični obleki

30. april 2022

Naomi Campbell blestela v živo vijolični obleki

30. april 2022
Foto: Profimedia

V New Yorku se je sinoči odvil vsakoletni dobrodelni dogodek Price’s Trust Gala, na katerem slavni in bogati zbirajo denar za mlade v stiski. Glavna zvezda je bila Naomi Campbell.

Dogodek, ki sta ga vodila Lionel Richie in Edward Enninful iz britanskega Vogua, je bil v podporo dobrodelni organizaciji, ki mladim iz približno 22 držav sveta pomaga graditi boljšo prihodnost.

Med gosti je bilo veliko slavnih zvezdnikov, med njimi sestri Hadid, ki sta se po obdobju pandemije prvič pojavili skupaj na rdeči preprogi. Bella se je odločila za klasičen glamur in oblekla črno midi obleko ter prosojne rokavice, Gigi pa je izstopala v živo rožnati opravi znamke Valentino.

Gigi Hadid in Bella Hadid (Foto: Profimedia)

Na prireditvi je bila tudi vsa modna smetana, med njimi modna oblikovalka Diane Von Furstenberg, nekdanja kreativna direktorica ameriškega Voguea Grace Coddington ter britanska umetnica ličenja Charlotte Tilbury.

Diane von Furstenberg (Foto: Profimedia)
Grace Coddington (Foto: Profimedia)
Charlotte Tilbury (Foto: Profimedia)

Dobrodelne namene je prišla podpreti tudi Naomi Campbell, ki je blestela v živo vijolični obleki, njena manekenska kolegica Kate Moss pa se je odločila za črnino.

Naomi Campbell (Foto: Profimedia)
Kate Moss (Foto: Profimedia)

The Prince’s Trust je dobrodelna organizacija v Združenem kraljestvu, ki jo je leta 1976 ustanovil valižanski princ Charles, z željo pomagati ranljivim mladim ljudem, da se njihova življenja postavijo na pravo pot. Podpira brezposelne, stare od 11 do 30 let, in tiste, ki imajo težave v šoli in jim grozi izključitev. Številni mladi, ki jim pomagajo, se soočajo z brezdomstvom, imajo težave z duševnim zdravjem ali pa so v težavah z zakonom.

Svojo podporo so organizaciji prišle izraziti tudi igralka Lily James, manekenka Sophie Summer ter TV voditeljica Maya Jama.

Lily James (Foto: Profimedia)
Sophie Summer (Foto: Profimedia)
Maya Jama (Foto: Profimedia)
Phoebe Dynevor (Foto: Profimedia)
Imaan Hammam (Foto: Profimedia)
Natasha Poonawalla (Foto: Profimedia)
Lisa Parigi in Lionel Richie (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close