Naomi Campbell prvič v javnosti s hčerko

24. maj 2022

Naomi Campbell prvič v javnosti s hčerko

24. maj 2022
Foto: Profimedia

Supermanekenko so opazili v Cannesu, kjer je praznovala svoj 52. rojstni dan.

Papraci so jo ujeli na obali, ko je stopala iz čolna in v naročju trdno držala svojo desetmesečno hčerkico, katere imena še zmeraj ne želi razkriti. Mama in hčerka sta prispeli v prestižni hotel s petimi zvezdicami, kjer bosta ostali nekaj dni.

Naomi je nosila dolgo modro vzorčasto obleko in športne copate posebne izdaje Dior x Air Jordan 1 High, svojo malčico pa je oblekla v prikupen bel komplet in ujemajoče se bele copatke. Družbo jima je delal neznani moški, ki je zvezdnici ves čas ubogljivo držal torbico.

Foto: Profimedia

Naomi je v Cannesu v družbi bližnjih prijateljev praznovala svoj 52. rojstni dan, dan zatem pa zakorakala po rdeči preprogi najprestižnejšega filmskega festivala.

Oblečeno je imela glamurozno črno obleko znamke Valentino Couture z elegantnim perjem in globokim dekoltejem, ki ga je krasila srebrna verižica z ogromnim modrim kamnom.

Foto: Profimedia

Kdo je tačas pazil na njeno malčico, ni znano. Vrhunska manekenka svoje zasebno življenje namreč zavzeto skriva pred očmi javnosti. Tudi novico, da bo postala mama, je razkrila šele, ko je to postala. Takrat je za revijo Vogue povedala, da je ni posvojila, ampak da je njena biološka mati.

Prav tako je izdala, da je njena hčerka zelo pridna in dojemljiva ter da bo zelo kmalu shodila in začela govoriti. Prepričana je, da je materinstvo velik blagoslov in najboljša stvar, ki se ji je zgodila v življenju.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close