Naomi Campbell zasmehovana zaradi “najslabšega fotošopa doslej”

20. marec 2023

Naomi Campbell zasmehovana zaradi “najslabšega fotošopa doslej”

20. marec 2023
Foto: Profimedia

Slavna manekenka je na Instagramu objavila očitno zretuširano fotografijo, zaradi česar so nanjo začelele leteti številne kritike.

Naomi Campbell je bila ena od zvezd, ki se je udeležila zabave Vanity Fair po podelitvi oskarjev, s čimer se je tudi sama pohvalila z objavo na Instagramu. A ker je močno zretuširala fotografijo s preproge, so sledilci to opazili in jo začeli zasmehovati.

“Prosim, izbriši prvo fotografijo, saj si videti čudovito tudi brez fotošopa! Ni ti treba retuširati svojih fotografij,” se je glasil eden od komentarjev. Drugi pa so bili bolj kritični in zapisali, da je to “najslabše fotošopirana fotografija”, kar so jih kdaj videli, nekdo pa ji je sporočil: “Bejbi, fotošop se ne uporablja tako.”

Naomi je na zabavi nosila kreacijo Schiaparelli Haute Couture.
Foto: Profimedia

Razlika je toliko bolj očitna, ker je britanska manekenka uporabila fotografijo profesionalne foto agencije, ki je tisti večer fotografirala zvezde, zato so se takoj pojavile primerjave med orginalno in retuširano fotografijo:

Originalna fotografija … (Foto: Profimedia)
… in retuširana. (Foto: Instagram @naomi)

Naomi je s pomočjo fotošopa podaljšala svojo čeljust, si zgladila kožo in jo predvsem vidno posvetlila. Na številne komentarje pod Instagram objavo, kjer ji očitajo pretirano retuširanje, se še ni odzvala.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close