Napovedujemo: FIT DO POLETJA z Nives Orešnik!

AnjaCajhen, 26. april 2017.

Si želite na plažo samozavestni ter brez zadržkov obleči svoje najljubše kopalke in na morju uživati brez odvečnih skrbi?

Si tudi vi želite na plažo samozavestni ter brez zadržkov obleči svoje najljubše kopalke in na morju uživati brez odvečnih skrbi o tem, kako le – te stojijo na vaši postavi?

V primeru, da se na kratek oddih ali daljši dopust odpravljate v juliju in avgustu, sta pred vami še dva meseca, kar je dovolj, da naredite opazne spremembe.

FIT DO POLETJA bo naš skupen izziv. Style.over.net bo vaš naslov, kjer boste tedensko lahko spremljali nasvete o preoblikovanju postave, sledili pripravljenim treningom, ki jih boste lahko opravili kar doma.

Nobenega dela telesa ne bomo izpustili, preoblikovali bomo noge, zadnjico, trebuh ter odkrivali različne kardio aktivnosti, spoznavali tek in se naučili trikov, kako ostati motivirani in kako se v svoji koži čimbolje počutiti ter ostati samozavestni.

V začetku vsakega tedna boste na spletni strani našli svoj trening, katerega boste lahko opravili med tednom. Seveda bo vseboval vsa navodila, za dodatna vprašanja pa se zmeraj lahko oglasite na našem forumu.

V drugi polovici tedna se bomo dotaknili kakšne zanimive teme (tukaj sem spet na voljo za vprašanja in nasvete o specifični tematiki).

Čakata nas torej dva razgibana meseca, ki bosta vključevala:

  • 8 treningov
  • 8 zanimivih tematik

Naš cilj je, da do poletja uresničimo svoje želje, zato nas spremljajte tudi na forumih in Facebooku, ki nam omogočajo hitro in preprosto komunikacijo). Vesela bom vsakršnega odziva ter vprašanja (tudi, če se vam zdijo že “obrabljena” ali smešna) in preživimo naslednja dva meseca na čimbolj zanimiv in zabaven način.

 

Foto: Osebni arhiv

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close