Naredila je vse, kar je lahko, da bi natrenirala svojega bodočega moža

27. januar 2022

Naredila je vse, kar je lahko, da bi natrenirala svojega bodočega moža

27. januar 2022
Foto: Profimedia

Katy Perry je razkrila najbolj nadležno navado svojega moža Orlanda Blooma. “Naredila sem, kar sem lahko,” je potožila zvezdnica. 

Pevka Katy Perry se je te dni udeležila šova Heart Breakfast with Jamie Theakston and Amanda Holden in gostiteljicama razkrila veliko podrobnosti iz svojega življenja s igralcem Orlandom Bloomom

Sedemintridesetletnica je povedala, da si igralec izredno rad nitka zobe. “Obožuje nitkanje zob, hvala bogu, ker številni partnerji si ne, odvratno,” je začela pevka in pohvalila zaročenca, ki ima po njenem “brilijantne zobe”. 

V čem je torej težava?

“Toda nitke pušča povsod,” je potožila sodnica ameriškega pevskega šova Ameriški Idol (American Idol). V nadaljevanju je tudi naštela prostore, kjer igralec, najbolj znan po franšizi Pirati s Karibov, pušča svoje uporabljene nitke. “Na moji strani postelje, v avtu, na kuhinjski mizi – in jaz mu rečem: Koši so povsod!”

Ena od voditeljic oddaje je pevki svetovala, naj svojega zaročenca dobro natrenira, na to pa je Katy Perry odgovorila, da je “naredila, kar je lahko”. 

Perry in Bloom, ki sta bila v zvezi nekaj let in tudi z več prekinitvami, sta se na valentinovo leta 2019 zaročila, avgusta 2020 pa je Perry rodila hčerko Daisy Dove. Bloom ima sicer že enega sina, enajstletnega Flynna, in sicer z manekenko Mirando Kerr

Foto: Profimedia

Kako pa Perry uživa v materinstvu? 

Lani je za revijo People povedala, da ji je materinstvo spremenilo življenje in da jo je zelo osrečilo. “Daisy je čudovita. Je kombinacija mene in njenega očeta, torej neustrašna in z veliko samozavesti in velikim karakterjem. Torej kombinacija naju obeh se definitivno kaže.” Dodala je še, da je neverjetno spet videti svet skozi oči malčka.

Style. Več novic

New Report

Close