Maja Keuc sporočila: "Zdravniki so mi naročili strog počitek"

09. junij 2022

Maja Keuc sporočila: "Zdravniki so mi naročili strog počitek"

09. junij 2022
Foto: Instagram

Naša priljubljena pevka je na družbenih omrežjih delila sporočilo, da mora po navodilih zdravnikov poskrbeti za strog počitek glasilk.

Maja Keuc je prek družbenih omrežij delila zapis, da mora za nekaj časa izpreči. Kot kaže je v zadnjih štirih mesecih pretiravala s petjem na koncertih, med poučevanjem petja in snemanjem glasbe, saj se ji je to začelo močno poznati na glasilkah.

Dobila je laringitis, oziroma vnetje grla, zdravnik pa ji je ob tem dejal, da je “zlorabljala svoje glasilke” in ji svetoval strog počitek. “Zdaj se moram res umiriti z delom, saj se mi lahko razvijejo vozlički na glasilkah.”

Ob tem je delila fotografije sebe brez ličil, zraven pa še pripisala, da jo naslednji teden čaka nov pregled.

Foto: Instagram

“Moram najti način, kako bolje poskrbeti zase. To je zame še posebej težko, saj redko čutim izčrpanost, dokler mi moje telo tega ne pokaže jasno in glasno,” je še dejala in dodala, da do nadaljnjega ne bo odgovarjala na klice, ampak le na pisna sporočila.

Foto: Mediaspeed

Glasbenica je pred enim tednom blestela na dogodku Femme Fatale Slovenija, kjer je bila ena od kandidatk za naziv, a ga je na koncu osvojila Hajdi Korošec Jazbinšek.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close