Našli smo cenejšo verzijo torbice, ki stane toliko kot mesečna najemnina

03. januar 2023

Našli smo cenejšo verzijo torbice, ki stane toliko kot mesečna najemnina

03. januar 2023
Foto: Mango in Staud

Luksuzne modne znamke že dlje časa ponujajo “it” torbico, ki se jo lahko nosi vse letne čase in ob vseh priložnostih. Govorimo o tako imenovani “moon” torbici.

“Moon” torbica je prav takšne oblike, kakor narekuje njeno ime: preproste minimalistične oblike luninega krajca s kratkim ročajem.

Priznane modne znamke kot so Gucci, Staud in Furla so že pred časom ponudile svoje verzije, a seveda za njihovemu statusu primerno ceno. Furla jo ponuja za 275 evrov, Staud za 553 evrov, Gucci pa za kar 980.

A brez skrbi, znamke s prijaznejšimi cenami so že izdelale svoje različice “moon” torbice.

Foto: Gucci
Foto: Staud
Foto: Furla

Pri Mangu le za 29,99 evra

Mi smo popolno (tako glede izgleda kot cene) našli pri španski znamki Mango, kjer jo ponujajo v rjavi in črni barvi, ki se lahko podata na čisto vse oprave. Zanjo je potrebno odšteti le 29,99 evra.

In še en razlog, zakaj imamo raje cenejšo verzijo? Mangova torbica ni narejena iz pravega usnja, temveč iz umetnih materialov; smo namreč za modne kose, ki nastanejo brez izkoriščanja živali.

Foto: Mango
Foto: Mango
Foto: Mango

Mango nas je pred kratkim navdušil tudi s plašči, ki so tako elegantni, da jih nosijo tudi Alexa Chung, Sienna Miller in Gigi Hadid.

Gigi so v začetku letošnjega leta opazili na ulicah New Yorka, kjer je nosila Mangov volneni plašč svetlega bež odtenka za 199,99 evra. Ta je zaradi velikega povpraševanja (verjetno tudi zahvaljujoč Gigi) ponovno na voljo.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close