Oglasno sporočilo / 15. september 2022

Našli smo Collagen Skin Booster, ki že po 4 tednih zmanjša gube okrog oči

Že nekaj časa vemo, da je kolagen kot prehransko dopolnilo eden izmed “čudežnih” sestavin, ki pomaga pri ohranjanju mladostnega videza kože, pa tudi pri glajenju gubic.

Tvorbo kolagena v telesu sicer spodbuja tudi določena hrana kot so stročnice, oreščki, jagodičevje, zelenolistnata zelenjava, … a ker začne z leti količina kolagena hitro upadati, ga je priporočljivo nadomeščati s prehranskimi dopolnili.

Na trgu je že veliko ponudbe v obliki tablet, kapsul, prahu in tekočine, eden od kakovostnih in učinkovitih dopolnil na našem tržišču pa je tudi Collagen Skin Booster.

Prispeva tudi k zdravju las in nohtov

Collagen Skin Booster je prehransko dopolnilo v prahu, ki ga lahko uživate poleg že vzpostavljene rutine za nego kože. Njegova formula je zasnovana tako, da vsebuje bioaktivne kolagenske peptide, imenovane Verisol® P, za katere je znanstveno dokazano, da v štirih tednih pomagajo zmanjšati gubice okrog oči in izboljšati elastičnost kože.

Vsebuje veliko ključnih vitaminov in mineralov, kot so biotin, jod, vitamin A, niacin in cink, ki prispevajo k ohranjanju zdrave kože. Collagen Skin Booster vsebuje tudi selen in cink, ki prispevata k ohranjanju zdravih las in nohtov.

In še več: po treh mesecih redne uporabe je opazno tudi zmanjšanje vidnih znakov celulita.

Enkrat na dan ob obroku

Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster je odličnega okusa in je na voljo v osvežujočem okusu jagode in limone.

Je brez glutena, vsebuje veliko vitamina C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože, ter veliko vitamina E, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Priporočena uporaba:

  • Zmešajte eno merico (5,7 g) pripravka v prahu z 250 ml vode. To spijte enkrat na dan z obrokom.
  • Izdelek uživajte v okviru uravnotežene in raznovrstne prehrane v okviru zdravega in aktivnega načina življenja.

Za ženske in moške

Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster je namenjen ženskam in moškim, starim 25 let in več.

New Report

Close