Našli smo najlepše velikonočne dekoracije

27. marec 2023

Našli smo najlepše velikonočne dekoracije

27. marec 2023
Foto: Pexels

Trendi velikonočne dekoracije na obloženi mizi narekujejo zajčke v vseh barvah, dimenzijah in materialih, pastele in tudi minimalizem.

Lov na (čokoladna) velikonočna jajčka bomo prepustili najmlajšim, mi smo se podali v lov za letošnjimi velikonočnimi kolekcijami dekorativnih izdelkov za dom, s katerimi boste obarvali letošnjo praznično omizje.

Foto: Instagram @pepcosi
Foto: Instagram @kik_slovenija
Foto: Villeroy & Boch
Foto: Unsplash

Pastelne barve ter zajčki v vseh različicah tradicionalno okupirajo mizo na veliko noč, poleg pisanih pirhov, čokolade, šunke in hrena seveda. Zajčki se letos pojavljajo povsod, na tekstilu in predvsem na keramičnih izdelkih ter ustvarjajo prikupno zgodbo.

Ne pozabite kombinirati tradicionalne dekoracije s pristnim cvetjem ter recite ne vsem umetnim tulipanom in šopkom.

Foto: Pexels
Foto: Reserved

Rustikalni stil narekuje obilico lesa, tekstilnih izdelkov z retro potiski kot so drobne cvetlice in karo v rdečem ali rumenem odtenku ter simbol kokoši namesto zajčka. K rustikalni dekoraciji se podajo naravni materiali, tradicionalni pirhi obarvani s čebulo ali belokranjske pisanice ter šopek mačic.

Foto: Zara Home

Velikonočna dekoracija ni nujno, da je pisana in kričeča. Ljubitelji minimalističnega stila opreme doma boste našli kar nekaj dekorativnih izdelkov, ki bodo na eni strani proslavili praznik in se obenem zlili s stilom vašega doma.

Moderno velikonočno dekoracijo zaznamujejo enobarvnost, čiste linije, pirhi iz papirja, keramike ali stekla ter zajčki v prefinjenih, nepričakovanih vlogah.

Foto: Ikea
Foto: Instagram @nordichaus.ch
Foto: Reserved
Foto: Instagram @kare_design
Foto: Instagram @nordichaus.ch
Letošnji trende velikonočne dekoracije narekujejo zlati detajli, minimalizem ter rustikalnost
Foto: Zara Home

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close