Našli smo nekaj čudovitih idej za čarobno božično vzdušje!

28. november 2022
Powered by:

Našli smo nekaj čudovitih idej za čarobno božično vzdušje!

28. november 2022

Če še nimate božične obleke ali ideje, kako za prihajajoče praznike okrasiti svoj dom, lahko vse to najdete v Sinsayu.

Bliža se najbolj veseli čas v letu in vsi se pripravljamo na praznično praznovanje. Sinsay je s tem v mislih pripravil posebno kolekcijo Božična čarovnija vas, ki bo poskrbela za praznično razpoloženje cele družine.

Vsak preživi božič na svoj način – ne glede na to, ali pripravljate elegantno večerjo, priložnostno srečanje z družino ali zabavo s prijatelji. Pri Sinsayu lahko najdete vse, kar potrebujete.

Foto: Sinsay

S ponudbo moških srajc (od 12,99 evra) in ženskih kril (od 9,99 evra) vam lahko pomagajo ustvariti malo bolj slovesno podobo. Poskrbeli so tudi za najmlajše, ki bodo blesteli s puloverji (od 9,99 evra) ali oblekami (od 9,99 evra).

Foto: Sinsay
Foto: Sinsay

Če ta čudovit čas raje preživite v družinskem in domačem vzdušju, boste verjetno veseli ponudbe pižam z božičnimi motivi za odrasle (od 9,99 evra) in otroke (od 6,99 evra).

Foto: Sinsay
Foto: Sinsay
Foto: Sinsay

Čez dan pa se bodo odlično obnesle tudi šaljive majice (od 9,99 evra) in dodatki (od 1,49 evra). Za ustvarjanje vzdušja pa ni nič boljšega kot opremljanje doma! Za te bodo poskrbele blazine (od 5,99 evra), okraski za božično drevo (od 2,99 evra) ali adventni koledarji (od 6,99 evra).

Naj bo božič čaroben s Sinsayem – njihovo celotno ponudbo najdete v izbranih trgovinah in na sinsay.com.

Style. Več novic

New Report

Close