Natalija Verboten razkrila, kdo je zaslužen za njen vrtoglavi dobiček

10. junij 2019

Natalija Verboten razkrila, kdo je zaslužen za njen vrtoglavi dobiček

10. junij 2019

Največja zaslužkarica na domači estradni sceni je Natalija Verboten.

Vsaj tako kažejo Ajpesovi podatki, po katerih je lani ustvarila za 552.041,03 prihodkov, kot poročajo Nedeljske novice. Od kod Nataliji ta denar, če pa nam je njen soprog pred kratkim zaupal, da za nastop računa od 1500 do 3000 evrov neto.

Odgovor se skriva v podjetju Bumerang, ki skrbi za ozvočenje prireditev in katerega lastnika sta skupaj z možem Dejanom Bojićem, ki je, po Natalijinih besedah, zaslužen za uspeh njunega “imperija”. 

“Tako je, tehnično opremljava prireditve po Sloveniji. Mož je glava in možgani podjetja. On je ambiciozen in delaven, spozna se tako na tehniko kot na posel. Jaz pa pomagam pri administrativnih stvareh. Podjetje imava že deset let, mož je zelo prodoren, profesionalen, zato ga imajo naročniki zelo radi. Tako da smo nekako upravičili ime Bumerang, s katerim se vedno znova vračamo na prizorišča.

Vse zasluge so moževe. Jaz te poslovne žilice v sebi nimam. Že od petnajstega leta je nastopal na odrih in dobro ve, kako je biti glasbenik, poleg tega pa ima elektrotehnično izobrazbo, tako da ve, kaj potrebujejo ljudje pod odrom, ljudje na odru in kaj si želi naročnik,” hvalospev soprogu zaključi Natalija.

Sicer pa od omenjenega posla dobro ne živita le Natalija in Dejan, pač pa kruh na mize prinašata tudi številnim sodelavcem. “Redno zaposlenih nas je pet, ogromno pa imamo tudi zunanjih sodelavcev,” še razkrije Natalija. 

Vir: zurnal24.si

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close