5 stvari, ki jih Nika Urbas vedno vzame s seboj na plažo

02. avgust 2022

5 stvari, ki jih Nika Urbas vedno vzame s seboj na plažo

02. avgust 2022
Foto: Instagram

Med njimi je tudi stvar, ki je v njeni torbi nikoli ne bi pričakovali.

Modna vplivnica, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Zvezde plešejo, te dni preživlja na morju, od koder se redno javlja svojim sledilcem, s katerimi deli svoje lepotne počitniške rutine, nove modne kose in tudi nekaj zasebnih utrinkov s svojim možem Matjažem.

Glede na to, da je znana po svojem izrazitem modnem slogu in brezhibni podobi, nas je zanimalo, kaj vse se najde v njeni torbi za na plažo.

To je 5 stvari, brez katerih ne gre nikoli na plažo:

1. Knjiga

Na plaži se rada zlekne pod borovce, posluša zvok morja in prebira knjige. Na njeni bralni listi je trenutno Čas njegove milosti avtorja Eyvinda Johnsona.

2. Skicirka

S sabo vedno vzame tudi skicirko in svinčnik, saj pravi, da jo risanje na plaži sprošča. Le kaj riše?

3. Maslo za ustnice

Ljubiteljica lepote in kozmetičnih izdelkov, ima s seboj tudi majhno kozmetično torbico z najpomembnejšimi lepotnimi izdelki za nego kože. Njeno najljubše je maslo za ustnice iz naravnih sestavin.

4. Pahljača

Pozabite na ventilator in klimo, prava dama se v vročih poletnih dneh hladi s pahljačo! “To je najbolj eleganten način hlajenja obraza,” pravi Nika.

5. Šah

Šah je vsekakor stvar, ki je v Nikini torbi za na plažo nikakor ne bi pričakovali. Na morju se kratkočasi s partijami s svojim možem Matjažem. Mislite, da ga premaga?

Doma ima predal ‘za na morje’

Zgodi se, da včasih s seboj na morje pozabi vzeti kakšno stvar. “Po navadi jemljem s seboj na dopust polovico stanovanja, sem namreč čisto nasprotje koncepta light traveler,” pove in doda, da so izjema počitnice na morju.

“Doma imam predal ‘za na morje’, v katerem so vse stvari, ki jih potrebujem. Njegovo vsebino potem v treh minutah preložim v torbo in to je to.” Razloži, da so to edine počitnice, pri katerih ne komplicira. Če pa že kaj pozabi doma, se zaradi tega ne obremenjuje. “Pozabljene stvari preprosto dokupim na destinaciji, to je pri meni ustaljena praksa. Pomembno mi je le, da imam s seboj kartico, potni list in telefon. Ostalo se da takoj urediti,” zaključi.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close