Ne boste verjeli: vrača se legendarna napravica iz 90. let

20. marec 2023

Ne boste verjeli: vrača se legendarna napravica iz 90. let

20. marec 2023

Znamka Supreme je kot del svoje nove linije modnih dodatkov lansirala tri različice priljubljene igrače Tamagotchi z vojaškim vzorcem.

Če ste milenijec, potem vas ob besedi tamagoči zagotovo zajame val nostalgije. Ravno zato so nad novim sodelovanjem znamke Supreme mnogi otroci 90. let izjemno navdušeni.

Ta teden je namreč znamka končno lansirala sodelovanje s to nekdaj zelo priljubljeno igračo. Tamagoči prihaja kot del Supremove ulične linije modnih dodatkov za pomlad/poletje 2023, ekipa pa je predstavila tri verzije te priljubljene nostalgične igrače.

Klasična oblika igrače tamagoči je prekrita z vojaškim vzorcem v črni in beli, roza in beli ter zeleni in rumeni barvi. Na vrhu igrače je natisnjen Supermov prepoznaven logotip.

Znamka Tamagotchi se je v zadnjih nekaj letih povezala z imeni iz različnih panog, vključno s K-pop skupino BTS in mango One Piece, da bi proslavil 25. obletnico franšize. Igrača Tamagotchi x Supreme pa je v trgovine Supreme prispela že včeraj. Cena ene je 45 evrov.

Tamagoči je legendarna napravica iz 90. let prejšnjega stoletja, na kateri je uporabnik skrbel za svojega digitalnega hišnega ljubljenčka.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close