Ne boste verjeli, zakaj je Hajdi tri mesece jokala

26. avgust 2022

Ne boste verjeli, zakaj je Hajdi tri mesece jokala

26. avgust 2022
Foto: Instagram

Za 18. rojstni dan jo je znani Slovenec presenetil s prav posebnim darilom …

Priljubljena pevka, podjetnica in vplivnica Hajdi nam je zaupala zgodbo, ki ji še danes povzroča nočne more. Rado Mulej ji je za 18. rojstni dan prinesel frizersko britev in ji napovedal, da jo bo postrigel. Sicer nerada, se je Hajdi prepustila njegovim frizerskim sposobnostim in bila nad rezultatom šokirana.

“Postrigel me je na tak smrekast stil, ki je bil takrat zelo moderen. Tiste lise mi je navoskal in takrat je frizura zgledala še dokaj dobro, ko sem si pa sama umila in oblikovala lase, sem pa bila kot jelka. To je bila prava pudl frizura,” razlaga Hajdi in doda, da je videti kot Tina Turner, če si las po umivanju malo ne umiri in pogladi.

Tri mesece v joku

“Moji lasje konstrukcijsko sploh niso bili pripravljeni na tak stil. Mislim, da sem ene tri mesece jokala zaradi tega,” odkrito prizna.

Z Radom sta klub incidentu še vedno dobra prijatelja, čeprav se že zelo dolgo nista videla. “Mogoče pa mu za njegov 50. rojstni dan vrnem milo za drago,” se pošali Hajdi, ki si je lase po incidentu pustila rasti in si zdaj že deset let minimalno striže samo konice.

Je to recept za njene lepe lase?

“Mama, ki je bila frizerka, me je celo otroštvo strigla, da mi je lase na ta način krepila, barvati pa mi ni pustila. Z barvanjem sem začela šele dve leti nazaj, ko so se mi pojavili sivi lasje,” pravi in prizna, da nima kakšne posebne nege.

“90 odstotkov je genetika, 10 odstotkov pa nega.” Za svoje sijoče lase se tako lahko v največji meri zahvali svojim staršem in njihovim dobrim genom.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close