Ne razumem, komu lažejo ženske, polne botoksa in premočnega make-upa: Sploh veste, kaj si želite?

28. september 2020

Ne razumem, komu lažejo ženske, polne botoksa in premočnega make-upa: Sploh veste, kaj si želite?

28. september 2020

Moški pogled.

“Je to prevara ali strah? Ali ženske sploh veste, kaj si v življenju želite? Razumem, da si vsako živo bitje želi biti ljubljeno in videti lepo. To je jasno vsem. Vendar mi nikoli ne bo jasno, zakaj ženske svoje sanje uresničujejo na prevarah?

Vsak dan srečujem dekleta, ženske, mlade in zrele, ki ne sprejemajo svojega naravnega videza. Želijo si postati še lepše, še boljše, dokler se same ne zavedajo, kaj v resnici je lepota.

Ravnajo si lase, jih barvajo, na obraz nanašajo sloje pudra in tako uničijo lepoto, ki jim jo je dala narava. Postanejo blede – brezoblične barbike. S takim videzom lahko pritegnejo le prav tako brezosebnega moškega, ki jim bo ponudil kratko zakonsko igro, ki se bo na koncu zaključila s prevaro.

Ali to pričakujete od princa, pri tem pa sami niste princesa?

Če si oblečete najlepšo obleko, poudarite prsi, si naličite obraz, frizuro uredite »v nulo« in odidete v klub – tam lahko najdete le infantilnega dečka, s katerim boste lahko manipulirali ali pa boste naleteli na norca in prevaranta, ki mu je pomemben samo videz. Vse to se konča s solzami in preklinjanjem usode.

Ne bodite prebrisani in svet ne bo ironičen

Razumem, da ne gre za prevaro (to je preostra beseda), ampak preprosto za strah. Strah, da bi izgledali neprivlačno. Poslušajte: Mislim, da vsak moški verjame, da grde ženske ne obstajajo. Obstajajo samo tiste, ki nas v to želijo prepričati.

Veste, kaj si mislim, ko vidim popolnoma urejeno žensko? S svojim videzom me želi prepričati, da ni lepa.

»Poglejte, kako sem si našminkala ustnice, si lepila trepalnice in poudarila prsi. V meni ni nič drugega, zato je vsa pozornost usmerjena v videz. Na zaslonu so mamljive reklame, za zaslonom pa samo žice in prah.«

Moje zanimanje za žensko ne temelji na njenem obrazu in telesu. Privlačnost se zgodi veliko globlje – privlači me notranja luč ženske.

Moški se zaljubijo v žensko naravo, obraz in telo pa le občudujejo.

Zame je najlepša ženska noseča. Njene misli so obrnjene navznoter. Posluša sebe, boža trebuh, hodi počasi in previdno. Vedno je malo premišljena in zadovoljna s sabo. Razume dar, ki ji ga je dala narava, ker je ženska. Moški spremeni svoj videz, ko zagleda nosečnico: postane močnejši, plemenitejši, zaščitniški.

Nikoli me pri ženskah niso privlačile prsi – pri ženskah mi je najbolj ženstveni trebuh. Tu se začne ženska moč in privlačnost.

Zrela ženska bo vedno pritegnila zrelo moško energijo

Ko bi le ženske vedele, da je za lepoto dovolj, da so samo to, kar so. Pravi moški bo znal ceniti in videti pravo lepoto. Zato se ne skrivajte za plastmi ličil, da ga zavajate.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close