Nekaj odličnega za ljubitelje spletnega nakupovanja

09. april 2019

Nekaj odličnega za ljubitelje spletnega nakupovanja

09. april 2019

Pošta Slovenije s storitvijo »Moja dostava, moja izbira« omogoča, da za določen paket izberejo naslov in način dostave, tudi, ko je le-ta že na poti k vam.

Vedno več ljudi nakupuje po spletu, saj prinaša veliko prednosti. Seveda ne smemo pozabiti na slabosti, s katerimi mislimo predvsem na možnost zlorabe osebnih podatkov in kreditnih kartic, a pri preverjenih trgovinah, te bojazni ni.

Največji navdušenci spletnega nakupovanja točno vedo, katere trgovine so varne in zanesljive in kaj vse ponujajo. Od priročnosti, možnosti primerjave cen, raznih popustov in ugodnosti pa je zelo pomemben del tudi dostava. Vsi si želimo hitre, predvsem pa zanesljive dostave. Pa četudi vse to določena spletna trgovina ponuja, se velikokrat zgodi, da se»lovimo«z dostavljavci.

Zakaj izbrati storitev »Moja dostava, moja izbira«?

Saj veste, pridete domov in vas v nabiralniku čaka listek, vi pa že nestrpno pričakujete pošiljko? Pošta Slovenije preko aplikacije s storitvijo »Moja dostava, moja izbira« omogoča naslovnikom, da za določen paket izberejo naslov in način dostave, tudi, ko je le-ta že na poti k vam. Vse po meri naslovnika.

Izbirate lahko med:

  • Dostavo na drug naslov, kjer koli v Republiki Sloveniji
  • Prevzemom na pošti
  • Dostavo v PS Paketomat, ki deluje 24/7 (24 PS Paketomatov po Sloveniji)
  • Dostava na bencinski servis (114 BS Petrol)
  • Možna je tudi dostava na dogovorjeno mesto (pri garaži, zraven fikusa, v pasjo uto, malce šale, toda mogoče je vse)
  • In dostavo na izbran datum

Rumena hišica, polna paketov

Paketomat Pošte Slovenije je mala rumena hišica, v katerega lahko prispe vaš paket, vi pa ga lahko dvignete tudi sredi noči, saj deluje 24/7. Omogoča pa tudi oddajo paketov.

Preberite tudi: Čaka te paket

Avtor
Piše

U. L.

Style. Več novic

New Report

Close