Nekoč je bila največja žurerka modne scene, danes pa so zabave, alkohol in droge zgodovina!

15. junij 2020

Nekoč je bila največja žurerka modne scene, danes pa so zabave, alkohol in droge zgodovina!

15. junij 2020

Ena izmed najbolj znanih party deklet, Kate Moss, se je čisto umirila in vsak dan hodi v posteljo ob 23h. Pravi, da potrebuje osemurni spanec, saj drugače ne more delovati. Legendarna manekenka je živela burno in škandalozno, zdaj pa pravi, da je tega obdobja konec.

46-letna Kate je pripadnica zlate manekenske generacije 90-ih let, je za znano revijo razkrila, da so divje zabave in divje življenje del zgodovine.

Kate je popolnoma trezna že dve leti in je v svojem najbolj divjem obdobju dobila vzdevek »The Tank«, zaradi ogromne popite količine alkohola.

»Ob 23h sem v postelji, prižgem Netflix in hitro zaspim,«

je dejala Kate.

Nekdanja manekenka pojasnjuje, da je pravkar zaključila z gledanjem serije Sex Education.

Kate Moss lani na počitnicah v St. Tropezu.

»Zbudim se ob 8h in če ne spim osem ur, sem popoldne zelo grozna,« je odkrita.

Katina nova strast je joga, ki jo izvaja vsako jutro. Ima tudi kolo, ki pa ga ne uporablja pogosto. Njeni dolgoletni prijatelji in poslovni partnerji so potrdili zgodbo in pojasnili, da se zdaj veliko bolje zabavajo, kot takrat, ko so bili njihova glavna rutina alkohol in droga.

Kate na Diorjevi modni reviji

Kate je še pojasnila, kako je dobila vzdevek The Tank. Vsako jutro je takoj, ko je odprla oči, posegla po alkoholu in to se je nadaljevalo čez ves dan.

Trenutno je srečna in prepričana je, da je žurersko obdobje zgodovina. Pravi, da ji je pri tem najbolj pomagala 17-letna hči Lila Grace, ki jo je rodila v razmerju s priznanim založnikom Jeffersonom Hackom.

Kate in Lila

Foto: Backgrid, Getty, AP, Shutterstock

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close