Nemška vplivnica v Cannesu zasenčila holivudske zvezdnice

23. maj 2022

Nemška vplivnica v Cannesu zasenčila holivudske zvezdnice

23. maj 2022
Foto: Profimedia

Leonie Hanne je že drugo leto zapored dokazala, da na rdeči preprogi nima konkurence.

Nemška vplivnica, ki ji na Instagramu sledi več kot štiri milijone ljudi, je redna gostja glamuroznih modnih dogodkov, kot so tedni mode, podelitve prestižnih modni nagrad in odmevni festivali. Ta teden je gostja filmskega festivala v Cannesu, kjer navdušuje s svojimi ekstravagantnimi kreacijami.

Prvi dan je blestela v živo rožnati obleki iz tila, ki jo je posebej za njo ustvarila modna hiša Nicole + Felicia Couture. Z dolgo vlečko se je Leonie komaj stlačila v avto, ki jo je odpeljal do rdeče preproge, tam pa ji je ob strani stal njen partner Alex Galievsky, ki je skrbel, da je bila njena obleka videti karseda brezhibno.

Foto: ProfimediaA
Foto: Profimedia

Drugi dan je pometla s konkurenco v dolgi beli obleki, narejeni iz nešteto perlic. Kreacija, ki je bolj spominjala na umetniško delo, je imela razkošen ovratnik in dolgo vlečko, ki se je elegantno vlekla po tleh, del oprave pa so bile tudi nabrane rokavice, ki so celotno podobi dodale trendovski pridih.

Leonie je s seboj prinesla tudi srebrno torbico, za katero je med fotografiranjem skrbel Alex. Med njenim poziranjem je ubogljivo čepel ob strani in klepetal s fotografi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tretji dan je Leonie izbrala turkizno kreacijo, ki je bila sestavljena iz oprijetega bodija, posutega z bleščicami in dolge, nabrane vlečke. V obleki je samozavestno razkazovala svoje dolge noge in fotografom delila sijoče nasmeške.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tudi četrti dan ni ostala neopažena. Dolga, pastelno vijolična kreacija znamke Valentino je lahkotno plapolala v vetru, nemška vplivnica pa je k njej, tako kot ostale dni, dodala nakit Pomelatto.

K vsaki od modnih oprav se je seveda prilegal tudi mejkap, za katerega je skrbela svetovno znana ekipa vizažistov, v njeni “lepotilni ekipi” pa sta bila tudi frizer in manikerka.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close