Neprepoznavna Gwen Stefani razočarala oboževalce: »Kaj si naredila?

10. april 2019

Neprepoznavna Gwen Stefani razočarala oboževalce: »Kaj si naredila?

10. april 2019

Pevko Gwen Stefani pogosto omenjamo kot primer ženske, ki ne kaže svojih let.

Medtem ko se je ves čas ugibalo, ali se lahko zahvali za svoj mladostni videz na pragu 50. let svojim dobrim genom, ali se je kljub vsemu podvrgla lepotnim operacijam, je vse več oboževalcev prepričanih, da bo držalo slednje.

Pevka je namreč na Instagramu objavila nekaj selfijev s podelitve nagrad country izvajalcem ACM, na kateri je spremljala svojega partnerja Blake Sheltona, s katerimi je izzvala ogromno odzivov med svojimi sledilci.

Gwen je svoje lase spela v visok konjski rep in namesto rdeče šminke posegla po nude odtenku, oblekla obleko z bleščicami, njen nov videz pa je šokiral oboževalce.

Poleg tega, da se je čisto odmaknila od svojega prepoznavnega punk/rock videza, so ji mnogi v komentarjih očitali, da je s plastičnimi operacijami in polnili za ustnice tokrat res pretiravala.

»Kdo je to?«, »Ali so to nove ustnice?«, »Zakaj si videti kot kombinacija country dive in transvestita?«, so samo nekateri zmed komentarjev zgroženih oboževalcev, ki so prepričani, da je za drastično spremembo videza kriv njen življenjski partner.

https://www.instagram.com/p/Bv_f0bDFQpC/

Blake in Gwen sta se spoznala v žiriji oddaje talentov »The Voice« in sta skupaj že tri leta. Pred tem je bila Gwen 12 let poročena s pevcem Gavinom Rossdaelom, s katerim imata tri otroke, 12-letnega Kingstona, 10-letnega Zumo in 4-letnega Apolla.

https://www.instagram.com/p/Bv_Ppl_FKJr/

Foto. Instagram, Getty

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close