Nepričakovana barva nohtov, ki bo hit te pomladi

09. marec 2023

Nepričakovana barva nohtov, ki bo hit te pomladi

09. marec 2023
Foto: Instagram @amyle.nails

Ko se zamenja letni čas, je čas tudi za novo barvo nohtov. Če želite biti v trendu to pomlad, je ta barva prava izbira!

Če ste izčrpali že vse odtenke rdeče, vendar se vam še vedno zdi malo prezgodaj za poletne pastele, vas lahko premamimo z nečim … bolj zelenim?

Zelena, ki je trenutno v trendu na TikToku (s 312 milijoni ogledov), naj bi bila najbolj priljubljena barva za nohte te pomladi – in je popoln odtenek, ki ga lahko poskusite tudi v prehodnih mesecih.

“Zelena manikura je trenutno eden mojih najbolj zahtevanih videzov in veliko uporabljam BioSculpture’s Free Lovin’, ki je temno zelenega odtenka,” pravi manikerka Faye Dennis. “Izjemno pritegne oči in moje stranke mi vedno razlagajo, koliko komplimentov prejmejo.”

Poleg tega, da je nekoliko drugačna, ima zelena tudi prednosti, ki presegajo estetiko. Kot običajna barva, ki jo najdemo v naravi, je povezana z mirom, rastjo in zdravjem, znanstveno dokazano pa izboljšuje naše dobro počutje. Kakšen boljši način, da naredite svojo manikiro še bolj poživljajočo kot običajno?

Uporabniki na TikToku eksperimentirajo z zeleno barvo v vseh njenih preoblekah, od smaragdnih nohtov do bleščeče zelenih poudarkov, do učinka marmorja, kroma in živahnih odtenkov limete.

Ne glede na to, ali se odločite za popolnoma zelene nohte ali le za majhne podrobnosti, je lepota zelene barve v tem, da je vsestranska.

Ko končno pride bolj sončno vreme, Dennis priporoča, da poskusite s svetlejšimi in živahnejšimi odtenki – pomislite na zeleno barvo Bottega in pistacijo – da obleki dodate pečat barve. “Preizkusite pa lahko tudi trend z barvno francosko konico ali minimalno poslikavo nohtov,” predlaga.

Na voljo je zelena za vse okuse, oblike nohtov, dolžine in odtenke kože – vse kar morate storiti je, da poiščete tiste, ki vam najbolj pristajajo.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close