Nepričakovana kombinacija, v kateri boste v hipu videti elegantno!

10. marec 2024

Nepričakovana kombinacija, v kateri boste v hipu videti elegantno!

10. marec 2024
Foto: Anže Petkovšek

Nepričakovana kombinacija, v kateri boste v hipu videti elegantno!

10. marec 2024
Foto: Anže Petkovšek

Pozabite na kombiniranje oblačil s črno! Pojdite korak naprej in se namesto tega odločite za prefinjene kombinacije z rjavo.

Morda na to niste nikoli pomislili, ampak rjava odlično izpade s sivo barvo! To dokazuje Tjaša Kokalj Jerala, ki je v enem od svojim modnih videov oblekla sive hlače ter jih skombinirala s sivo jopico in rjavim črtastim puloverjem. Z dodatkom bele bluze in belih superg je ustvarila neustavljivo prefinjen in modno napreden videz, ki bi ga z veseljem posnemali.

“Obožujem rjavo in sivo barvno kombinacijo! Kadar drznejše barve počivajo, stajling vseeno rada razgibam z različnimi teksturami in subtilnim kombiniranjem vzorcev. Moj trenutno omiljeni vzorec – živalski – se res dobro kombinira s črtami,” je zapisala.

Kako nositi rjavo in sivo?

Če bi se tudi ve rade preizkusile v kombiniranju teh dveh barv, vam ponujamo nekaj stilskih predlogov:

Siv suknjič preko rjavih hlač: siv suknjič kombinirajte z rjavimi ali chino hlačami za uglajen, a sproščen videz. Spodaj dodajte belo ali svetlo srajco, da uravnotežite barve.

Rjav pulover s sivimi kavbojkami: oblecite udoben rjav pulover s sivimi kavbojkami za ležerno in udobno kombinacijo. Dodajte pas in čevlje v komplementarnih odtenkih.

Siva obleka z rjavimi dodatki: izberite sivo obleko kot osnovo in jo dopolnite z rjavim usnjenim pasom, škornji in torbico za eleganten kontrast.

Rjav plašč s sivim šalom: čez siv pulover oblecite rjav plašč in opravi dodajte še siv šal za prefinjen in eleganten videz.

Foto: Profimedia

Mešajte vzorce: Eksperimentirajte z mešanjem različnih vzorcev v rjavi in sivi barvi, kot je siva karirasta srajca z rjavimi hlačami iz tvida ali rjav suknjič s pepita vzorcem in sivimi hlačami.

Enobarvno s poudarki: Ustvarite monokromatski videz z odtenki sive in nato dodajajte rjave dodatke, kot so čevlji, pas ali izrazita torbica.

Ležeren vikend videz: Kombinirajte sivo majico z rjavimi kargo hlačami ali kratkimi hlačami za sproščen in udoben vikend outfit. Videz lahko dopolnite s supergami ali loaferji v nevtralnih tonih.

Večplastne teksture: Zmešajte različne teksture znotraj rjave in sive barvne palete, kot je kombinacija sivega volnenega plašča z rjavim semiš krilom ali hlačami za vizualno zanimivo opravo.

Igrajte se z različnimi kombinacijami, dokler ne najdete tiste, ki najbolj ustreza vašemu osebnemu slogu in priložnosti.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close