Nesrečni Bieber: Mislil sem, da bo zakon rešil moje težave, pa jih ni

07. maj 2022
Justin Bieber, Hailey Bieber, Baldwin

Nesrečni Bieber: Mislil sem, da bo zakon rešil moje težave, pa jih ni

07. maj 2022
Foto: Profimedia

Pevec Justin Bieber je priznal, da je po poroki doživel čustveni zlom, saj je pričakoval, da bo zakon s Hailey Baldwin rešil njegove težave. Pa jih ni. 

V intervjuju za Apple Music je Justin Bieber spregovoril o svojem zakonu s Hailey Bieber ter prihajajočem novem albumu. Kanadski pevec in hči znanega ameriškega igralca Stephena Baldwina sta bila prvič v zvezi konec leta 2015, toda romanca se je že januarja naslednje leto zaključila. Zvezo sta obudila junija 2018 ter se po enem mesecu zaročila. 

28-letni pevec je priznal, da je po poroki doživel čustveni zlom. Pričakoval je namreč, da bo zakon s Hailey rešil vse njegove osebne težave, toda jih ni. 

Foto: Profimedia

“Želiš, da tvoja žena naredi nekaj, česar ti ne narediš, in včasih se je težko pogledati v ogledalo in zares spoznati, da morda nisi oseba, kakršna si mislil, da si.”

Bieber pravi, da je vse skupaj posledica travme in življenjskih okoliščin, toda zakon je potovanje in par ostaja srečno poročen.

Pevec je najavil tudi prihod svojega sedmega albuma, ki ga počasi zaključuje. O datumu še ne more govoriti, je pa izdal, da je pri eni od pesmi sodeloval tudi njegov pevski kolega John Mayer

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close