Neverjeten TikTok trik za popolno frizuro – tokrat z zobno nitko

23. februar 2023

Neverjeten TikTok trik za popolno frizuro – tokrat z zobno nitko

23. februar 2023
Foto: Instagram

S tem trikom boste svoje lase ukrotili v samo dveh potezah.

TikTok nas vsak dan razveseljuje s številnimi lepotnimi triki, od nanašanja ličil do uporabe izdelkov za nego kože, pa tudi urejanja pričeske.

Zadnja med njimi je uporaba zobne nitke za ukrotitev neobvladljivih las, ki nam preprečujejo, da bi ustvarili trendovsko, izjemno gladko pričesko, kjer lase spnemo v figo ali čop.

@mattloveshair another fav #hairhack TikTok taught me!! #hairtutorials #sleekponytail ♬ Goo Goo Muck – The Cramps

Neverjeten trik je pokazal TikToker @mattloveshair, ki je vzel dolg kos zobne nitke in jo potegnil od prečke proti ušesu in lase v hipu zgladil. Njegov trik je v prejel milijone ogledov in hitro so ga začeli posnemati mnogi lepotni navdušenci.

Zakaj deluje?

Trik je v tem, da je zobna nitka prekrita z voskom, ki deluje enako kot izdelki, namenjeni oblikovanju las, kot so vosek, krema ali gel za lase. Prav zato zagotavlja odličen rezultat.

@sarahelsiee #stitch mit @mattloveshair mit ZAHNSEIDE?🔥 let’s try! #dentalfloss #hairhacks #hack #hairtutorial #fypシ #foryou #learnontiktok #zahnseide #hairstyle #haircare ♬ Drop It Like It’s Hot – Snoop Dogg

A pozor!

Čeprav se tehnika zdi brezhibna, je pravzaprav ni priporočljivo uporabljati prepogosto, saj lahko, tako kot vsaka pretirana uporaba izdelkov, povzroči kopičenje voska, ki bo lasem dalo trd videz.

Zato tehniko uporabite takrat, ko se vam mudi in potrebujete hitro rešitev za neukrotljive lase. S tem trikom vam jih bo uspelo ukrotiti v samo dveh potezah.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close