Nezaslišano: na tako grd način jo je zapustil

18. junij 2020

Nezaslišano: na tako grd način jo je zapustil

18. junij 2020

Vsak razdor ljubezenske zveze je boleč. Večina nekdanjih zaljubljencev točno ve, kaj je šlo narobe in zakaj so se njihove poti ločile.

Kaj pa, če razloga za razhod ne veste in se zgodi popolnoma nepričakovano? In kljub temu, da želite priti zadevi do konca, na drugi strani naletite na molk? To se je pred kratkim zgodilo naši bralki, ki sicer pravi, da razume, da je razmerje končano, vendar bi kljub temu rada izvedela, kaj je temu botrovalo.

Tako je zapisala:

“Naj povem da nisem najstnica,sem ženska v zrelih letih.Nekoga sem spoznala,sva se nekaj krat srečala,simpatija je bila obojestranska,vsaj mislila sem tako.Čudno se mi je zdelo,ko mi je vedno na mojo pobudo odpisal,na mojo pobudo sva se srečala.Žal besede mi ni rekel,ali bil nesramen.Pogovarjala sva se o vsem,…Ni se mi zdelo da kaj skiva, ali taji..Dokler mu pošljem sporočilo in sploh ni več odpisal,,,od tega je že mesec.Nisem človek ki bi se nekomu vsiljevala ali nekaj na silo.Če ne gre pač ne gre.Ima pa me ,da bi mu napisala ,da če me ni želel več videt bi mi lahko vsaj povedal,rekel nekaj,..(adijo ne vidiva se več,nisi mi všeč,drugo imam)..čakala sem ga,čeprav mi je bilo hitro jasno da se ne bova več videla.Nisem zamerjiva ali hinavska,ampak tako me ima da bi mu vsaj napisala,da se tako ne počne ,da ni lepo kaj je naredil,da bi mi lahko vsaj rekel adijo,srečno,,,da to ni način kako se počne…samo da spravim to iz sebe in da mu povem svoje.Kako,kaj naj napišem da ne bom videti kot zamerljiva pubertetnica?Pač ni mi bil všeč njegov način kako je odšel,tako se ne počne.”

Pod njeno objavo se je vsulo ogromno število komentarjev in večina je bila enotna, da gre za neodraslo in neodgovorno osebo, na katero mora čim prej pozabiti.

TUKAJ si preberite, kaj vse so ji svetovali.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close