Kaja Flisar / 13. maj 2024

Ženstveni pleteni topi so hit te pomladi! Izbrali smo 5 najlepših.

Pleteni topi brez rokavov so pogosto del naših outfitov v toplejših mesecih. Obožujemo jih, ker so lahki, udobni in zaradi načina izdelave malo nenavadni.

Prav tako so zelo vsestranski, zato jih lahko glede na kroj – ki je lahko s tankimi ali debelimi naramnicami, z visokim ovratnikom, z odprtim hrbtom, itd. – nosimo ob različnih priložnostih.

Kako? Nekoliko bolj zaprt top kombiniramo s hlačami na črto in tak outfit nosimo v službo, bolj odprte tope in kratke tope pa kombiniramo s kavbojkami ali različnimi krili za na kavo, na zmenek ali večerni sprehod.

Foto: Instagram

Opravo, v kateri je pleteni top ukradel največ pozornosti, je na Instagramu pokazala tudi vplivnica Ema Luketin. Ema nosi olivno zelen, pleten top znamke Marella s tridimenzionalno, prav tako pleteno, snemljivo rožo.

Zraven je kombinirala še en zelo zaželen kos poletne sezone, to so lanene hlače z žepi. Celotno opravo je zaokrožila z bež supergami, prav tako znamke Marella.

Foto: Instagram @emaluketin

Glede na to, da priljubljenost pletenih topov ne upada in da so eden izmed najljubših modnih kosov za toplejše vreme, smo raziskali ponudbo v trgovinah in izločili pet za nas najlepših (in hkrati ugodnih)  modelov.

Avtor
Piše

Kaja Flisar