To ni šala! V Zari lahko kupite dva različna čevlja!

Če bi še pred nekaj meseci na ulico stopili v dveh različnih čevljih, bi vas čudno gledali. Zdaj pa je to celo ‘in’!

Če bi v preteklosti kdo nadel dva različna čevlja na vsako od stopal in tak šel na ulico, bi mariskdo pomislil, da je revež pač zmeden in se je v naglici obul tako, kot se je, ali pa da je kako drugače ‘poseben’. Seveda so tudi ljudje, ki so radi posebni in nekateri taki ekscentriki zanalašč obujejo različna čevlja, a to je že druga zgodba.

Zdi se namreč, posebej, ko smo videli slavne dame na rdeči preprogi, kot sta Nicole Kidman in Margot Robbie, da utegneta postati dva različna čevlja (ki pa sta, naj vas ta podatek ne zavede, kljub vsemu še kako komplementarna) postati nov trend v modi.

Nicole Kidman v zanimivem paru sandalov

Kidmanova se je v ljubkih čeveljcih, na katerih so bili asimetrično našiti kristalčki (zgornja fotografija), pojavila na podelitvi nagrad Emmy, kmalu zatem pa so fashionistke že začele svoj lasten trend in se v dveh različnih čevljih pojavile na Instagramu.

Zara rada (hitro) posnema

Novo smernico je sicer zapovedala modna hiša Celine, ki so ji sledile še druge modne hiše, od high-street znamk pa je prva sledila – kdo drug le – španska Zara. Ta ima sedaj v pondubi dvobarvne usnjene natikače, en je bel, drug pa črn. V ponudbi sta seveda kot – par.

Se bo našla kakšna dama, ki si bo drznila kupiti ta parček v vrednosti okoli 60 evrov? Prepričani smo, da bomo tudi pri nas zagledali kakšno punco, ki si bo upala posnemati ta nenavadni novi modni trend.

 

Foto: Instagram, Vogue, Zara, YouTube

New Report

Close