Megan Fox: “Nikoli v življenju nisem imela rada svojega telesa. Nikoli.”

19. maj 2023

Megan Fox: “Nikoli v življenju nisem imela rada svojega telesa. Nikoli.”

19. maj 2023
Foto: Profimedia

Igralka Megan Fox je razkrila, da že celo življenje trpi za telesno dismorfijo. 

V intervjuju za revijo Sports Illustrated, kjer skupaj z Martho Stewart, Kim Petras in Brooks Nader krasi naslovnico, je priznala, da se navkljub temu, da jo javnost že od začetka kariere označuje kot seks simbol, že vseskozi bojuje s slabo samopodobo. 

Foto: Instagram @sportsillustrated

“Imam telesno dismorfijo,” je povedala v video intervjuju. 

“Ne vidim se tako, kot me vidijo drugi. Nikoli v življenju nisem imela rada svojega telesa. Nikoli. Ko sem bila majhna, sem bila obsedena z mislijo, ‘kako bi morala izgledati’. Nisem prepričana, zakaj sem se zavedala svojega telesa pri tej starosti. Zagotovo ni bila posledica okolja, saj sem odraščala v zelo religioznem okolju, kjer telesa sploh niso bila obravnavana. Mislim, da bo pot do tega, da se imam rada, neskončna.”

Megan Fox

Fox je prav tako priznala, da je med snemanje naslovnic, v katerih nastopa v kopalkah, zelo nervozna. Čeprav gre za priložnost, za katero pravi, da jo je zmanifestirala, pa je snemanje v kopalkah za Sports Illustrated zagotovo polno pritiska in pričakovanj. “V glavi imam vizijo, ki jo želim doseči in videla bom, ali mi bo to uspelo,” je povedala.

Foto: Profimedia

37-letnica pravi, da si želi, da bi jo ljudje videli kot kaj več kot le površinsko lepo žensko. “Najbolj si želim, da bi ljudje vedeli, da sem pristna duša, ki upa, da bo dejansko nečemu pripadala in ji ne bo vedno treba živeti kot nerazumljen izobčenec,” je rekla in dodala, da bi sebe opisala kot skrbno, artikulirano in globoko osebo.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close