Nimate sreče v ljubezni? Zaradi TEH lastnosti moški bežijo od vas!

20. avgust 2020

Nimate sreče v ljubezni? Zaradi TEH lastnosti moški bežijo od vas!

20. avgust 2020

V nadaljevanju si preberite, kje delate napake pri spoznavanju potencialnih partnerjev.

V današnjih časih je vse več samskih žensk in moških, razlogov pa je seveda veliko.

Ne glede na to, ali se vam preveč mudi in gradite odnos na svojih pričakovanjih, vsiljujete svoja pravila igre ali omenjate nekdanje partnerje – s tem odbijate potencialne.

Predstavljamo vam razloge, zakaj morda zamujate priložnost, še preden sploh začnete zvezo.

Preveč govorite

Osebe, ki preveč klepetajo, dajejo vtis, da se bojijo tišine in se obupno trudijo, da so videti zabavne. SS tem pokažejo, da niso spontane. Zato boste s takim obnašanjem odgnale vsakega moškega, ki si vas želi spoznati bolje.

Seveda to ne pomeni, da morate molčati, ampak pustite, da vas druga stran postopoma spozna. Korak za korakom bo bolj zanimivo.

Hitenje

Spoznali ste potencialnega partnerja, ki vam je všeč. Gresta na pijačo, pade prvi poljub, vi pa že fantazirate o poroki in otrocih? Tega ne smete storiti, saj siljenje v odnosu ustvarja vtis, da ste popolnoma obupani. Sploh se ne zavedate, kako boste s tem prestrašili človeka, tudi če vas ima rad. Mislili bodo, da imate cilje, ki jih želite izpolniti za vsako ceno, pri tem pa vam je čisto vseeno, kakšne je partner.

Spustite svoja pričakovanja, ostanite realni in »preberite« signale, ki vam jih oseba pošilja.

Govorite o bivših

Večina ljudi ima za seboj ljubezensko preteklost in »prtljago«, ki jo vleče za seboj. Ko pa se začne nova ljubezenska zveza, morate biti pripravljeni prekiniti s preteklostjo in se predati samo sedanjosti.

Če nenehno govorite o bivšemu, bo potencialni dobil vtis, da ste z njim preveč obremenjeni in ne bo pripravljen z vami začeti nekaj več.

Nikogar ne potrebujete

Imate izpolnjeno življenje, veliko obveznosti in sploh nimate časa za ljubezenske zveze. Če nenehno opozarjate, da ste preobremenjeni z obveznostmi in ste zadovoljni, boste odvrnili osebo, ki bi morda z vami želela razviti ljubezenski odnos.

Preveč ste občutljivi

Če ste dolgo samski ali pa ste pred kratkim prekinili razmerje, vam to ruši samozavest. Prav zaradi tega ste preveč občutljivi. Če se jezite na vsako malenkost, se ne znate šaliti na svoj račun, ste pasivno agresivni in se pretirano hvalite, takšno vedenje odbija nasprotni spol, saj puščate vtis nezrele osebe.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close